Teaser Photo: Lamborghini Aventador Roadster


Τι ξέρουμε πραγματικά όλα τα Aventador Roadster; Οι φήμες και οι spyshots μπορούμε ήδη να συμπεράνουμε ότι το Roadster δεν στέγη ουσίες θα πρέπει να καλυφθούν. Να γίνει πιο χαλαρά 2 (ανθρακονήματα) πάνελ οροφής που μπορεί να αφαιρεθεί. Ένα σύστημα που αναμφίβολα θα λειτουργήσει πολύ πιο εύκολο από ό, τι η δυσκίνητη οροφή της Murcielago Roadster . (Via: teamspeed.com )

Υ.Γ. Φυσικά, μια ανοιχτή Lamborghini Aventador που έχουν ήδη γίνει με τη μορφή της Aventador J .
Η κατάσταση ΜΑΔ πρόσκληση έχει 691 hp,

αλλά ότι «αμερικανικού» του ιπποδύναμη (άλλη μέθοδο). Όπως και ο αδελφός του, παίρνει πυκνό ανοιχτό Aventador επίσης μόλις 700 hp.

Σημείωσε την ημέρα. 12 Νοεμβρίου 2012. Τότε η Lamborghini, θα παρουσιάσει την Aventador Roadster στο Μαϊάμι σε μια ειδική εκδήλωση, προτού την πάει στο Los Angeles ώστε αυτή να κάνει παγκόσμιο ντεμπούτο στις 28 Νοεμβρίου, στα εγκαίνια της έκθεσης.

Η ανοικτή Aventador θα διαθέτει μια αφαιρούμενη, δύο τμημάτων, οροφή κατασκευασμένη από carbon. Η επιλογή αυτή δεν είναι τυχαία, αφού η Lamborghini δεν χρειάζεται να αλλάξει το πίσω τμήμα της κλειστής Aventador, και έτσι κέρδισε χρόνο, αλλά και κόστος ανάπτυξης και παραγωγής. Το αν θα μπορείς την οροφή να την κουβαλάς μαζί σου στο αυτοκίνητο ή να την αφήνεις σπίτι, είναι κάτι που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί.

Μηχανικά η ανοικτή Aventador θα φορά τον ίδιο V12 κινητήρα που θα αποδίδει 700 άλογα με 690 Nm ροπής. Με την κίνηση να μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω του 7-ταχυτου αυτόματου κιβωτίου ISR. Το βάρος της ίσως αυξηθεί λόγο του μηχανισμού της οροφής ενώ θα έχει μέση κατανάλωση 18 λίτρα/100 χλμ. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε 2.9 δευτ. με τελική ταχύτητα 350 χλμ/ώρα.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα