Sierra vs Sierra: Νοσταλγική μάχη στο Brands Hatch του 1988!

20:29 3/8/2016 - Πηγή: AutoBlog

Φίλε αναγνώστη, είμαστε και νοσταλγικοί τύποι εδώ στο Autoblog, όπως έχεις καταλάβει, και σήμερα πάλι θα κάνουμε ταξιδάκι στο παρελθόν, συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα του BTCC του 1988 και στο δέκατο αγώνα της χρονιάς, που έλαβε χώρα στην πίστα του Brands Hatch.

Πρωταγωνιστές; 2 οδηγοί με Sierra RS500 Cosworth, ο poleman Steve Soper με το RS500 της Eggenberger Motorsport και ο Andy Rouse με το αντίστοιχο

της Rouse Engineering. Τον Soper, αν θυμάσαι, τον είχαμε συναντήσει στον πιο συναρπαστικό αγώνα, ίσως, του BTCC, με τον ίδιο όμως να είναι αρνητικός πρωταγωνιστής στο τέλος.

Μάχες “σώμα με σώμα’ μεταξύ των δύο οδηγών, η πίστα του Brands Hatch σε μερικά σημεία κατά τη διάρκεια του αγώνα να είναι βρεγμένη και οι οδηγοί “παλεύουν” να βρουν πρόσφυση, αλλά το θέαμα είναι άκρως συναρπαστικό και οι οδηγοί πηγαίνουν στο όριο τους ¨καρχαρίες” του “Μπλε Οβάλ“.

Δε θα σου αποκαλύψω τον νικητή, απλά πάτα play και απόλαυσε εννιάλεπτη, νοσταλγική μάχη σε περιγραφή του θρυλικού δημοσιογράφου και σχολιαστή της F1, Murray Walker!

Keywords
Τυχαία Θέματα