Renault Espace 2015 [Rendering]

Η Renault στην έκθεση της Φρανκφούρτης παρουσίασε το Initiale Paris Concept το οποίο μας δείχνει το πως θα μοιάζει η επόμενη γενιά του Espace. Ο X-Tomi Design για μια ακόμη φορά, βασιζόμενος πάνω στο πρωτότυπο, δημιούργησε το πως ενδεχομένως θα μοιάζει το επόμενο Espace.

Το νέο Espace θα διαθέτει crossover χαρακτηριστικά, αφού οι Ευρωπαίοι καταναλωτές απομακρύνονται από την αγορά των minivans και στρέφονται

πλέον στην αγορά crossovers αυτοκινήτων. Έτσι η Renault θέλει να πάρει ένα κομμάτι της πίτας της αγοράς των crossover με το νέο Espace να μην διαθέτει πολύ επιθετικό σχεδιασμό, με τη Renault να θέλει να δημιουργήσει ένα μοντέλο που θα αρέσει στο κοινό να ταξιδεύει με αυτό, έχοντας ωραία εμφάνιση.

Θα είναι το πρώτο μοντέλο που θα κατασκευαστεί πάνω στη νέα αρθρωτή πλατφόρμα CMF, η οποία έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την Nissan. Το νέο Espace θα είναι περίπου κατά 200 με 250 κιλά ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του και θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Παρισιού σε έναν χρόνο από σήμερα. Θα πωλείται από τις αρχές του 2015 σε όλο στον κόσμο, με την Κίνα να βρίσκεται ανάμεσα στις χώρες που θα έχει εμπορική πορεία Εκεί η Renault θα πουλά παράλληλα τα Koleos, Megane, Fluence, Laguna και Scenic.

[Πηγή: X-Tomi Design]

Keywords
Τυχαία Θέματα