O Massa προσφέρει οικονομική ώθηση σε πιθανόν νέο εργοδότη του

O Felipe Massa παραδέχθηκε ότι θα μπορούσε να φέρει οικονομική ώθηση σε όποια ομάδα τον διατηρήσει στο μαγικό κόσμο της F1 για το 2014.

Ο Βραζιλιάνος οδηγός φαίνεται να μιλάει με τη Lotus και ενδεχομένως με τη McLaren, όμως όπως ο ίδιος υποστήριξε στη Σιγκαπούρη μιλάει με τις Williams, Force India και Sauber.

Ο 11 φορές νικητής Grand Prix Massa, στα

32 του χρόνια είπε ότι δεν υπάρχει ντροπή στο να προσφέρει κάποια στήριξη σε έναν μελλοντικό εργοδότη του.

Δεν εννοώ να βάλω χρήματα από την τσέπη μου, ποτέ δεν θα το κάνω, είμαι επαγγελματίας οδηγός, ο οποίος πληρώνεται για να αγωνίζεται και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Μπορώ όμως να χρησιμοποιήσω τις μεγάλες διασυνδέσεις μου, έτσι ώστε να βρω μια εταιρεία που να θέλει να είναι μέρος ενός γενικού σχεδίου μάρκετινγκ, και τέτοιες εταιρείες υπάρχουν πολλές στη Βραζιλία.

Νομίζω ότι είναι επίσης σημαντικό όχι μόνο για την καριέρα μου, αλλά και για τον Βραζιλιάνικο μηχανοκίνητο αθλητισμό, ο οποίος είναι στα όρια του. Υπάρχουν και άλλες κατηγορίες που με ενδιαφέρουν, όπως το DTM, όμως δε νομίζω ότι θα αγωνιστώ στα Indy. Έτσι, αν δεν μπορώ να είμαι σε μια κατηγορία που μου αρέσει ή δεν προλάβω και τελειώσει ο χρόνος, μπορώ να μείνω ένα χρόνο μακριά και να εξακολουθήσω να απολαμβάνω τη ζωή μου.

Ο Massa είπε επίσης παρά την απογοήτευσή του που θα αφήσει τη Ferrari, είναι χαρούμενος που ο αντικαταστάτης του θα είναι ο Raikkonen.

Αν η ομάδα μου με είχε αφήσει για έναν οδηγό που δεν έχει τις ικανότητες του Raikkonen, θα ήταν λίγο δύσκολο να το αποδεχτώ.

[Πηγή:GMM]

Keywords
Τυχαία Θέματα