Raikkonen ή Ricciardo στη Red Bull, λέει και ο Vettel

Θα πρέπει να θεωρούμαι σίγουρο ότι ένας εκ των Kimi Raikkonen και Daniel Ricciardo θα πάρει τη θέση τού Mark Webber στη Red Bull. Το έχει δηλώσει σχεδόν άμεσα ο Πρόεδρος της ομάδας, Christian Horner, κι ένας που το δηλώνει έμμεσα είναι και ο Sebastian Vettel,

που στο παρελθόν έχει πει πως δεν έχει πρόβλημα με τον οδηγό που θα μπει στη δεύτερη Red Bull.

Ο Πρωταθλητής λέει ότι όλοι οι οδηγοί που συμμετείχαν στις δοκιμές στο Silverstone έκαναν καλή δουλειά, αλλά γνωρίζει ότι οι Raikkonen και Ricciardo.

Δεν έχω πρόβλημα με κανένας από τους δύο. Ξέρω ότι ο Kimi είναι λίγο καλύτερος από τον Daniel, αλλά νομίζω ότι έκανε καλή δουλειά στις δοκιμές. Όλοι οι οδηγοί που οδήγησαν αυτή την εβδομάδα, ο Felix και ο Carlos, έναν καλή δουλειά. Κράτησαν το μονοθέσιο στην πίστα, δεν είναι μια εύκολη πίστα και είχε αρκετή ζέστη, έτσι νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με τ’ αποτελέσματα.

Μπορώ να καταλάβω ότι ο ερχομός τού Kimi θα σήκωνε ενθουσιασμό, αλλά, τελικά, αν θέλουμε για το πρωτάθλημα, δεν έχει σημασία, γιατί πρέπει να τους νικήσεις όλους, και μετά δεν έχει σημασία αν έχεις δυνατούς οδηγούς στην ομάδα σου ή όχι. Είναι δύσκολο να κρίνουμε σ’ αυτό το στάδιο για το τι θα ήταν καλύτερο. Είναι απόφαση της ομάδας: προφανώς, μπορώ να πω τη γνώμη μου, αλλά αυτό είναι όλο.

Πηγή: GMM | Photo Copyrights: Lars Baron/Getty Images/Red Bull Racing]

Keywords
Τυχαία Θέματα