Button: Η McLaren κάνει ό,τι μπορεί για το μονοθέσιο

O Jenson Button προσεγγίζει με θετικό τρόπο το επερχόμενο Ουγγρικό Grand Prix, παρά τις δεδομένες αδυναμίες του μονοθέσιου της McLaren.

Έχοντας ξεκινήσει την σεζόν με μια προβληματική και μη ανταγωνιστική MP4-28, ο Βρετανός πιστεύει ότι αυτή την στιγμή μπορεί να αποκομίσει το μέγιστο δυνατό του μονοθεσίου του. Η έκτη θέση στο Nürburgring αποδεικνύει ότι οι προσπάθειες της ομάδας για μεγιστοποίηση της απόδοσης του είναι προς την σωστή κατεύθυνση,

δήλωσε δε χαρακτηριστικά:

Σίγουρα είναι δύσκολο να κερδίσουμε το 2013 αλλά η ομάδα δουλεύει πολύ και με σωστό τρόπο. Στην Γερμάνια η στρατηγική μας, η φθορά των ελαστικών και ο ρυθμός αγώνα ήταν ότι καλύτερο έχουμε κάνει την φετινή σεζόν. Βεβαία θα ήταν κάλο να είχαμε ακόμα καλύτερο ρυθμό αγώνα έτσι ώστε να είμαστε κοντά με τις πρώτες ομάδες αλλά προς το παρόν είμαστε ευχαριστημένοι. Προσπαθούμε να είμαστε όσο καλύτεροι μπορούμε στα δοκιμαστικά του Σαββάτου και την Κυριακή στον αγώνα να κάνουμε όσο καλύτερη δουλειά μπορούμε’’

Το Hungaroring φέρνει όμορφες αναμνήσεις στον Button, αφού σ αυτό το Gran Prix εκανε την πρώτη του νίκη στην F1 το 2006 και κέρδισε και στον 200στό αγώνα του το 2011.

Έχω περάσει πολύ όμορφες στιγμές στο Hungaroring. Εδώ κέρδισα το πρώτο μου Grand Prix το 2006, στιγμή που ήταν τρομερά συγκινητική για μένα αλλά κέρδισα το 2011 σον 200στο αγώνα μου στην F1. Αυτός ήταν ένας αγώνας που όλα είχαν πάει καλά και το μονοθέσιο ήταν εξαιρετικό στην οδήγηση του. Όμως κάθε νίκη είναι και ξεχωριστή και εκείνη θα μείνει μια από τις αγαπημένες.

[Πηγή: GMM]

Keywords
Τυχαία Θέματα