Nissan Qashqai [Rendering]

Διαβάσαμε τη προηγούμενη εβδομάδα ότι το νέο Nissan Qashqai έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί τον Νοέμβριο και θα κυκλοφορήσει από τις αρχές του νέου χρόνου με παρόμοιες τιμές με το σημερινό μοντέλο.

Σήμερα βλέπουμε μια rendering φωτογραφία από τον Ούγγρο, Χ-Tomi Design για το πως πιστεύει θα μοιάζει το νέο ιαπωνικό crossover. To αυτοκίνητο θα φέρει τη νέα σχεδιαστική

γλώσσα της Nissan και το αυτοκίνητο θα έχει μια καινοτόμα σχεδίαση που θα το κάνει πιο πολυτελές από το προκάτοχό του, με το crossover να αναμένεται να μοιάζει με το Hi-Cross concept που το είδαμε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2012.

Οι επιλογές για το κινητήρα παραμένουν ανεπιβεβαίωτες, αλλά φημολογείται ότι θα περιλαμβάνει ένα 1,6-λίτρων diesel, καθώς και έναν κομπρεσσοράτο 1,2-λίτρων βενζίνης απόδοσης 113 ίππων και 190 Nm ροπής. Τέλος, θα υπάρχει και μια plug-in υβριδική παραλλαγή, με τη κυκλοφορία της να αναμένεται μετά το 2015.

Το ιαπωνικό crossover θα βασίζεται πάνω σε μια ολοκαίνουρια σπονδυλωτή πλατφόρμα που θα χρησιμοποιηθεί σε αρκετά μελλοντικά sedan, καθώς και την επόμενη γενιά του X-Trail. Θα μεταφέρει τη κίνηση στον εμπρός άξονα, με τη τετρακίνηση να είναι προαιρετική.

[Πηγή: X-Tomi Design]

Keywords
Τυχαία Θέματα