Nissan Juke n-tec special edition από 16.270€

13:32 2/8/2013 - Πηγή: AutoBlog

H Nissan εμπλουτίζει τη γκάμα του Juke και μας παρουσιάζει την ειδική έκδοση n-tec, που βασίζεται πάνω στην έκδοση Acenta, με τιμή που ξεκινά από τις 16.270€, συμπεριλαμβανομένης τόσο της ειδικής προσφοράς της Nissan Ελλάδος, όσο και του δώρου του οφέλους της απόσυρσης.

Από

πλευράς εξοπλισμού διαθέτει το ολοκληρωμένο σύστημα πλοήγησης και ψυχαγωγίας Nissan Connect 2.0, με έγχρωμη οθόνη αφής 5,8 ιντσών και με επιλογή της Ελληνικής γλώσσας, Bluetooth, USB, τη τεχνολογία της Google Send-To-Car, η οποία επιτρέπει στον οδηγό να στείλει την διαδρομή μέσα από το PC/tablet του, αυτόματο κλιματισμό, κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματα φωτιστικά σώματα, αισθητήρες βροχής, προβολείς ομίχλης, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, κάλυμμα εξωτερικών καθρεπτών σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα.

Ακόμα διαθέτει ζάντες αλουμινίου 18″, μαύρες μεσαίες κολόνες, διάκοσμο κεντρικής κονσόλας σε μαύρο χρώμα (carbon), πεντάλ αλουμινίου και διπλή απόληξη εξάτμισης ενώ θα είναι διαθέσιμο σε 8 εξωτερικούς χρωματικούς συνδυασμούς και 3 εσωτερικούς. Μηχανικά θα φορά τον 1.600αρη ατμοσφαιρικό απόδοσης 117 ίππων, τον 1.600αρη turbo DIG-T απόδοσης 190 ίππων και τον 1.5 dCi turbodiesel απόδοσης 110 ίππων με 124 γρ/χλμ εκπομπές CO2.

Ο ατμοσφαιρικός κινητήρας συνδυάζεται είτε με ένα 5-τάχυτο μηχανικό, είτε με ένα XTRONIC CVT κιβώτιο, η μπροστοκίνητη έκδοση με τον turbo 1.600αρη βενζινοκινητήρα μόνο με το 6-τάχυτο μηχανικό, ενώ η τετρακίνητη μόνο με το XTRONIC M-CVT. Τέλος ο 1.5 dCi turbodiesel συνδυάζεται αποκλειστικά με το 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο.



[Πηγή: Nissan - Νικ.Ι.Θεοχαράκης ΑΕ]

Keywords
Τυχαία Θέματα