Grosjean: Η πρώτη νίκη είναι κοντά

11:59 2/8/2013 - Πηγή: AutoBlog

O Romain Grosjean σε τελευταίες του δηλώσεις υποστήριξε ότι πλέον η πρώτη του νίκη σε Gran Prix είναι κοντά. Μετά τις καλές εμφανίσεις του σε Γερμανία και Ουγγαρία, οπού έδειξε να είναι ανταγωνιστικός σε όλα τα σκέλη των δυο αγώνων. Ειδικά στην Ουγγαρία οπού αν δεν δεχόταν την ποινή από τους αγωνοδίκες κανείς δεν ξέρει τι θα είχε συμβεί, αφού η στρατηγική του ήταν να κάνει ένα λιγότερο pit

stop από τους άλλους δηλαδή ιδία με αυτή του Kimi Raikkonen, με το Γάλλο να δηλώνει χαρακτηριστικά:

Αποδείξαμε στην Γερμάνια και Ουγγαρία ότι μπορούμε να μαχόμαστε για την κορυφή και πιστεύω ότι θα βελτιωνόμαστε σε ικανοποιητικό βαθμό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Νιώθω όλο και πιο άνετα μέσα στο μονοθέσιο και αυτό είναι ένα καλό σημάδι για την συνεχεία. Μετά την απόδοση μας στους τελευταίους αγώνες ειλικρινά πιστεύω ότι η πρώτη μου νίκη δεν θα αργήσει να έρθει.

Ενώ πιο συγκεκριμένα έκρινε την απόδοση του σε Ουγγαρία και Γερμανία:

Πιστεύω ότι η προσπέραση στον Massa (Ουγγαρία) ήταν μάλλον η καλύτερη στην καριέρα μου όμως με την επιβολή της ποινής δεν υφίσταται πλέον. Το βάθρο στην Γερμανία είναι μάλλον ότι καλύτερο έχω πετύχει όχι μόνο γιατί ήταν καλό αποτέλεσμα για την ομάδα αλλά και γιατί μαχόμασταν για την νίκη μέχρι το τέλος. Και αυτό είναι κάτι πολύ όμορφο.

[Πηγή: GMM]

Keywords
Τυχαία Θέματα