Marko: Δε θα κατηγορήσουμε τον Vettel αν θελήσει να φύγει

Δίχως τις τεράστιες αλλαγές στους κανονισμούς, το πιο πιθανό θα ήταν να λέγαμε ότι ο Sebastian Vettel και η Red Bull είναι ξανά τα φαβορί για την κατάκτηση των δύο τίτλων. Μετά το πέρας των 12 ημερών των χειμερινών δοκιμών, λίγοι είναι αυτοί που το πιστεύουν αυτό, ειδικά αν μιλάμε για την κατάκτηση της νίκης στους πρώτους αγώνες.

Ο Renault Energy

F1-2014 έχει δημιουργήσει πρόβλημα στην αυστριακή ομάδα, η οποία δεν έχει τα δεδομένα θα ήθελα για την RB10, αλλά η σεζόν είναι μεγάλη και οι Πρωταθλητές έχουν τους πόρους και τους ανθρώπους για να λύσουν τα προβλήματα. Η φετινή Formula 1 είναι πραγματικά ένα ταξίδι στο άγνωστο, και κάποιοι πιστεύουν κι ελπίζουν αυτό να σταματήσει την κυριαρχία τής αυστριακής ομάδας.

Ο Helmut Marko, αγωνιστικός σύμβουλος της ομάδας και δεξί χέρι τού ιδιοκτήτη, Dietrich Mateschitz, πιστεύει πως ο Vettel ίσως να σκεφτεί να φύγει από τη Red Bull, σε περίπτωση που το 2014 είναι μια κακή χρονιά για την ομάδα τού Milton Keynes, αλλά υπογραμμίζει ότι δε θα τον κατηγορήσει αν συμβεί αυτό.

Αν η κατάστασή μας δεν αλλάξει σύντομα, δε θα μπορούσα να τον κατηγορήσω σε περίπτωση που σκεφτεί να φύγει.

Ο 26χρονος, όμως, λέει πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, διότι θέλει να παραμείνει ενωμένος με την ομάδα που πέτυχε τόσα πολλά.

Όλοι μας έχουμε κάνει λάθη στο παρελθόν, αλλά είμαστε ομάδα και πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι. Τα τελευταία χρόνια, είχαμε πολλές επιτυχίες, και τώρα περνάμε μια δύσκολη φάση.

[Πηγές: Bild, Sport Bild | Photo Copyrights: Andrew Hone/Getty Images/Red Bull Racing, Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Racing]

Keywords
Τυχαία Θέματα