Land Rover Defender Blaser Edition

Η Land Rover Γερμανίας έβγαλε την Blaser έκδοση του Defender η οποία απευθύνεται στους λάτρεις του κυνηγιού. Η Land Rover συνεργάστηκε με την γερμανική Blaser (εταιρία κατασκευής κυνηγετικών όπλων) και δημιούργησαν αυτή την ειδική έκδοση η οποία θα βγει στη παραγωγή σε μόλις 60 μονάδες .

Βασίζεται πάνω στην διπλοκάμπινη έκδοση Defender 110 SE, είναι βαμμένο στο πράσινο χρώμα Keswick, διαθέτει σχάρα οροφής, κοτσαδόρο, ηλεκτρικό

γάντζο ρυμούλκησης, προστατευτικό γρίλιας, πίσω προβολέα, καθώς και λογότυπα της Blaser στις πόρτες και στο κάλυμμα της ρεζέρβας. Στο εσωτερικό υπάρχουν μαύρα δερμάτινα καθίσματα με πράσινες ραφές, λογότυπο της Blaser στα προσκέφαλα και μια ειδική θήκη για όπλα στο πορτμπαγκάζ η οποία χωρά 5 όπλα και στο κάτω μέρος της υπάρχει ένα συρτάρι για την αποθήκευση πυρομαχικών.

Μηχανικά φορά τον νέο 2.2-λίτρων turbodiesel κινητήρα Euro-5 με φίλτρο σωματιδίων απόδοσης 122 ίππων με 360 Nm ροπής. Ντεμπούτο θα κάνει στη μεγαλύτερη έκθεση κυνηγιού και ψαρέματος “Jagd & Hund” που θα διεξαχθεί στο Ντόρτμουντ στις 31 Ιανουαρίου με τις πωλήσεις του να ξεκινούν άμεσα με αρχική τιμή 49.500 ευρώ.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα