Kobayashi: Ελπίζω κάποιος να βοηθήσει την ομάδα

Ο Tony Fernandes φαίνεται πως θα κάνει πράξη όσα είχε “υποσχεθεί” πριν την έναρξη της σεζόν, απεμπλέκοντας εαυτόν από τη Formula 1. Μετά το μήνυμα “Η Formula 1 δεν δούλεψε“, ο Μαλαίσιος επιχειρηματίας διέγραψε και το προφίλ του στο twitter, με τον οδηγό της ομάδας, Kamui Kobayashi, να τονίζει πως υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες.

Δεν κοιτάζω αυτό (την αποχώρηση

της ομάδας). Φυσικά, δεν επιθυμώ να πραγματοποιηθούν αυτές οι ιστορίες, αλλά είμαι εδώ για να οδηγώ. Ξέρετε, δεν μπορώ να αλλάξω κάτι. Δεν μπορώ να φέρω χρήματα ή πράγματα.

Οικονομικά, νομίζω ότι είμαστε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα και γι ‘αυτό επικεντρώνομαι στη δουλειά μου. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι μέρος της δουλειάς μου: Θα προσπαθήσω για όσο καλύτερα αποτελέσματα μπορώ.

Ελπίζω μόνο ότι κάποιος θα μπορέσει να βοηθήσει αυτή την ομάδα. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορώ να πω.

Ο συμπαθής Ιάπωνας δεν αμείβεται για τις υπηρεσίες του στην ομάδα, έχοντας κατακτήσει 2 δέκατες τρίτες θέσεις για εκείνη στο φετινό πρωτάθλημα. Το κακό για την Caterham, είναι πως στο Μανακό σκόραρε τους πρώτους της βαθμούς η μεγάλη αντίπαλος Marussia και πλέον πολύ δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση και για το 2014.

Ο Τεχνικός Διευθυντής, Mark Smith, πλήρωσε την κακή εικόνα της ομάδας στην αρχή της χρονιάς, αλλά η επιτροπή που ορίστηκε στη θέση του δεν έχει καταφέρει να αντιστρέψει τη δύσκολη κατάσταση και να κάνει ταχύτερη την CT05, που ανήκει σε χαμηλότερη κατηγορία από πλευράς ταχύτητας.

Φυσικά, θέλω να αγωνιστώ με κάποια από τις μεσαίες ομάδες και για βαθμούς. Δεν θέλω να είμαι πέντε ή τέσσερα δευτερόλεπτα μακρυά από την κορυφή. Δεν είναι η ίδια κατηγορία για μένα, κι αυτό είναι αρκετά δύσκολο.

Απλά εύχομαι (καλυτέρευση). Προσπαθούμε να πάρουμε(βαθμούς). Δεν νομίζω 100 τοις εκατό ότι γίνεται να το κάνουμε, αλλά προσπαθούμε όσο μπορούμε.

[Photo Copyrights: Sam Bloxham/LAT Photographic]

Keywords
Τυχαία Θέματα