Infographic: Τα Crossovers της Nissan

Το νέο Nissan Qashqai θα παρουσιαστεί στις 7 του Νοέμβρη και η Ιαπωνική εταιρία ετοίμασε αυτό το infographic στο οποίο μας δείχνει πως πλέον τα crossover οχήματα, είναι μέρος του DNA της.

10 χρόνια πριν, το 2003, η Nissan είχε στην αγορά μόνο το πολυτελές Murano, το οποίο δεν έμεινε στην ιστορία για τις πωλήσεις του, Τα

πράγματα άλλαξαν άρδην για την Nissan, όταν το 2007 το Qashqai έκανε την εμφάνισή του. Οι πωλήσεις ξεκίνησαν την ανιούσα και σε συνδυασμό με όλες τις παραλλαγές του, καθώς και με τον ερχομό του Juke, οι πωλήσεις των crossovers μοντέλων της Nissan ξεπέρασαν τα 3,2 εκατ. το 2012. Το Qashqai από το 2007, έχει πουλήσει περισσότερα από 2 εκατ. σε παγκοσμίως, ενώ είναι το best seller μοντέλο της Nissan στην Ευρώπη.

Για το 2013 και το 2014 η Nissan έχει βάλει ψηλότερα τον πήχη, αφού τόσο το Qashqai όσο και το ολοκαίνουργιο X-Trail, θα συμβάλουν ουσιαστικά στην αύξηση των πωλήσεων.

[Πηγή: Nissan]

Δελτίο Τύπου

CROSSOVERS – PART OF NISSAN’S DNA

Nissan knows the value of being first. The original Qashqai defined the crossover segment and has remained ahead of the game ever since. But this remarkable success hasn’t just happen by chance. Through intelligent design and by thoroughly understanding what drivers want, Nissan has always been the most adventurous, intuitive and exciting brand in the segment.

Keywords
Τυχαία Θέματα