Honda Step WGN Modulo X, τα minivan δεν είναι βαρετά

12:21 2/9/2016 - Πηγή: AutoBlog

Τα minivan είναι συνήθως για φιλήσυχους οικογενειάρχες και όχι για ανήσυχους petrolheads ή μήπως όχι; Εγώ θα έλεγα ναι, αλλά οι κατασκευαστές από παλιά προσπαθούν να με διαψεύσουν! Από την Honda Αμερικής έρχεται λοιπόν και η τελευταία “διάψευση μου” πως τα minivan είναι βαρετά! Η Honda που λανσάρει αρκετά minivan και station wagons στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, όπως το Odyssey, το Stream και το Step όπου

και βλέπεις εδώ. Για την ακρίβεια εδώ βλέπεις την Modulo X έκδοση της 5ης γενιάς του Step wagon.

Ακολουθώντας τις μεθόδους που εφάρμοσε στα N-Box και N-One της ιαπωνικής αγοράς, το Modulo X έχει αρκετές σπορτίφ πινελιές για βανάκι. Οι ακριβείς λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές αλλά αυτά που φαίνονται είναι επιθετικό bodykit, νέες ζάντες, χαμηλωμένη ανάρτηση και βελτιωμένο εσωτερικό και επειδή φοράει έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο 1.5 λίτρου και 148 ίππων, αμφιβάλω αν θα αντισταθεί στον πειρασμό να τον σκαλίσει λίγο.

Εγώ επιμένω πάντως πως τα minivan δεν είναι για επιδόσεις αλλά για πρακτικότητα στις μεταφορές, γιαυτό και το χαρακτηριστικό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση είναι η πίσω θύρα που ανοίγει με 2 τρόπους, είτε σαν μια κανονική, ας πούμε πλευρική πόρτα, είτε σαν καταπακτή!

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα