Επιτέλους νέα φωτιστικά σώματα για το Wrangler

11:43 2/9/2016 - Πηγή: AutoBlog

Ένα από τα παράπονα που έχουν αναφερθεί κατά καιρούς για τα Jeep είναι η φωτεινότητα των προβολέων τους. Ειδικότερα, η IIHS έχει τοποθετήσει τα φώτα των Wrangler και Cherokee στην κατηγορία των χειρότερων που κυκλοφορούν στην αγορά. Έτσι, η Jeep ετοιμάζει να προσθέσει LED ή HID προβολείς στα Cherokee, Renegade και Wrangler

ώστε να αντιμετωπίσει τον ανεπαρκή φωτισμό.

Για την περίπτωση του Renegade, η αμερικάνικη εταιρία αναπτύσσει LED φωτιστικά σώματα με σκοπό να τα τοποθετήσει στο JK μοντέλο πριν την αντικατάστασή του. Κάθε Wrangler του 2017 θα μπορεί να εξοπλιστεί με τα νέα LED φωτιστικά σώματα και προβολείς ομίχλης καθώς η επιλογή θα είναι διαθέσιμη για τα Sport και Sport S αλλά θα περιλαμβάνονται και στον στάνταρντ εξοπλισμό για τα Sahara και Rubicon. Τα τωρινά φωτιστικά σώματα αποτελούν ένα ρετρό στοιχείο καθώς και σήμα κατατεθέν του δημοφιλούς Jeep αλλά ταυτόχρονα έχουν πολλά περιθώρια εξέλιξης και βελτίωσης, ειδικά όσον αφορά την φωτεινότητά τους.

Για το Cherokee τώρα, οι HID προβολείς είναι ήδη στον προαιρετικό εξοπλισμό της έκδοσης Limited και της High Atitude και στάνταρντ στην Overland. Και σε αυτά τα μοντέλα όμως θεωρείται σίγουρη η αναβάθμιση με τους LED προβολείς τον επόμενο χρόνο. Στο Renegade, οι HID βρίσκονται στον προαιρετικό εξοπλισμό των εκδόσεων Latitude, Limited και Trailhawk, σε αντίθεση με το Renegade Sport MY 2017.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα