Hamilton: Νιώθω σαν έχω άλλα 7 χρόνια στη Formula 1

Φέτος ήταν μια ονειρική χρονιά για τον Lewis Hamilton. Ο Βρετανός διέθετε με διαφορά το καλύτερο μονοθέσιο στο grid, έχοντας μοναδικό αντίπαλο για τον τίτλο, τον teammate του Nico Rosberg. Ο Lewis ξεδίπλωσε στις πίστες το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του, κατακτώντας 11 νίκες και το δεύτερο πρωτάθλημα στην καριέρα του.

Με τους κανονισμούς να παραμένουν ως έχουν για το νέο πρωτάθλημα, η Mercedes

πολύ δύσκολα θα απολέσει το μεγάλο πλεονέκτημα που απολαμβάνει. Έτσι, ο Lewis δεν βλέπει ταβάνι στην απόδοσή του, ενώ δηλώνει πως έχει άλλα 7 χρόνια στη Formula 1, πράγμα που σημαίνει πως θα οδηγεί μέχρι τα 36 του.

Νιώθω σαν να έχω άλλα 7 χρόνια στην F1. Αυτός είναι ο στόχος. Πήρα τον πρώτο τίτλο το 2008 και τώρα τον δεύτερο, οπότε, ο ουρανός είναι το όριο από εδώ και πέρα. Απλά πρέπει να συνεχίζω να πιέζω.

Πρόσφατα, οι επικεφαλής των ομάδων ψήφισαν τον Hamilton ως τον καλύτερο οδηγό για το πρωτάθλημα του 2014, ενώ το BBC του έδωσε το βραβείο της αθλητικής προσωπικότητας της χρονιάς και στα 7 χρόνια που πιστεύει πως έχει μπροστά του, θα έχει την ευκαιρία να εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο τη συλλογή του.

[Photo Copyrights: Mercedes AMG F1 Team]

Keywords
Τυχαία Θέματα