Η KTM αποκάλυψε το ταχύτερο και πιο ακραίο X-Bow μέχρι τώρα

Ήταν αρχές του Νοεμβρίου όταν η KTM και η Reiter Engineering μας teasαραν ένα νέο αγωνιστικό που βασίζεται στο X-Bow και έναν μήνα μετά, έρχονται οι πρώτες επίσημες πληροφορίες για το επερχόμενο μοντέλο.

Το KTM X-Bow GT4 όπως φανερώνει και το όνομα του είναι σχεδιασμένο ώστε να πληροί τους κανονισμούς της GT4 κατηγορίας και να αγωνιστεί στο SRO GT4 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το Pirelli World

Challenge GT-S. Κινείται από τον γνώριμο δίλιτρο, υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα του VW Group που για την περίσταση, αποδίδει 320 ίππους και συνδυάζεται με ένα σειριακό 6-τάχυτο κιβώτιο της Holinger. Το βάρος του αγωνιστικού X-Bow δεν ξεπερνά τα 800 κιλά ενώ από το rendering που βλέπεις στην φωτογραφία, φαίνεται ότι έχει δοθεί έμφαση στην αεροδυναμική του μοντέλου με πιο συμβατικές γραμμές, καλυμμένες αναρτήσεις, μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος και φυσικά, οροφή.

Όταν αναλογίζεσαι τι προσφέρεται στον πελάτη όσον αφορά στην μοντέρνα τεχνολογία αγώνων, μαζί με ένα εντυπωσιακό concept ασφάλειας, τότε μπορείς να πεις ότι πρόκειται για μία πρόταση με εξαιρετικό value-for-money.

Δήλωσε ο Hans Reiter, ιδιοκτήτης της Reiter Engineering αναφορικά με την τιμή του X-Bow GT4. Μπορεί να μην έχουμε ένα νούμερο στη διάθεση μας αλλά περιμένουμε να κοστίζει σημαντικά λιγότερο από μία Porsche 911 Cup. Τώρα οι εταιρίες έχουν να περιμένουν το SRO BOP test την ερχόμενη άνοιξη ενώ οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν περί τα μέσα του 2015.

Keywords
Τυχαία Θέματα