H Qoros παρουσίασε το 3 City SUV

Έπειτα από την teaser εικόνα και τις απολύτως αποκαλυπτικές κατασκοπευτικές φωτογραφίες, η Qoros αποκάλυψε επίσημα το 3 City SUV.

Το sport crossover βασίζεται στο 3 Hatch και θα κάνει το ντεμπούτο του στην έκθεση του Guangzhou αργότερα μέσα στον Νοέμβριο. Το νέο μοντέλο, θα λανσαριστεί στην Κινέζικη αγορά το πρώτο εξάμηνο του 2015.

Όσον

αφορά στον σχεδιασμό, το 3 City SUV έχει γνώριμο look που συμπληρώνεται από τα μαύρα πλαστικά προστατευτικά και την αυξημένη απόσταση από το έδαφος. Στο πίσω μέρος δε, ο προφυλακτήρας είναι ελαφρώς διαφορετικός και ενσωματώνει τις δύο απολήξεις της εξάτμισης.

Το εσωτερικό είναι παρόμοιο με αυτό του 3 Hatch. Στον προαιρετικό εξοπλισμό, βρίσκουμε επιλογές όπως το δερμάτινο σαλόνι, ο αυτόματος κλιματισμός, το σύστημα infotainment και η οθόνη αφής που συνδυάζεται με κάμερα οπισθοπορείας.

Τέλος, το 3 City SUV κινείται από έναν 1600άρη κινητήρα σε δύο εκδόσεις: 124 ή 154 ίππων. Συνδυάζεται δε είτε με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο είτε με ένα διπλού συμπλέκτη αυτόματο, επίσης 6 σχέσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα