Vettel: Θα τα πάω μια χαρά με τον Kimi

Για την ώρα μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα η μετακίνηση του Sebastian Vettel στη Ferrari, όμως, όλοι οι εμπλεκόμενοι με τα της Formula 1 φαίνεται πως κάτι τέτοιο το έχουν το έχουν σίγουρο. Ο Seb είχε μια καλή σχέση φέτος με το νέο teammate του, Daniel Ricciardo, σε αντίθεση με τα όσο γίνονταν στη Red Bull

επί εποχής Webber. Και σε ερώτηση που του έγινε από Γερμανικό μέσο για το πως θα τα πήγαινε με τον Raikkonen, ο Vettel απάντησε πως δεν θα υπάρχουν προβλήματα σε προσωπικό επίπεδο. Εξάλλου, είναι γνωστό πως οι δυο πιλότοι διατηρούν φιλική σχέση και εκτός Formula 1.

Με βλέπω να τα πηγαίνω μια χαρά με τον Kimi. Είναι πάντα ευθύς και άμεσος, άρα από την ανθρώπινη πλευρά, δεν περιμένω απολύτως κανένα πρόβλημα στο μέλλον. Εκείνος δεν έχει, ευτυχώς, κανένα ενδιαφέρον για την πολιτική μέσα σε μια ομάδα.

Όσο για τον τελευταίο του αγώνα με τους κόκκινους ταύρους, ο Γερμανός ξέρει πως θα αποτελέσει μια συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή, την οποία θα ήθελε να κλείσει από το βάθρο των νικητών.

Προσωπικά, έχω πολύ ιδιαίτερες αναμνήσεις από την πίστα του Abu Dhabi και του αγώνες. Ήταν εκεί που το 2010 έγινα Παγκόσμιος Πρωταθλητής για πρώτη φορά, μέσα στο αγαπημένο μου μονοθέσιο Formula 1, την RB6. Αυτό ήταν ένα Σαββατοκύριακο που δεν θα ξεχάσω ποτέ και φέτος ο αγώνας θα σηματοδοτήσει άλλη μια μεγάλη στιγμή στην καριέρα μου, τον τελευταίο αγώνα μου με τη Red Bull.

Φυσικά, αυτό θα είναι ένα συναισθηματικό Σαββατοκύριακο, αφού έχουμε υπέροχες αναμνήσεις μαζί, αλλά εγώ θα απολαύσω το Σαββατοκύριακο με την ομάδα και με λίγη τύχη ίσως να πάρουμε ένα τελευταίο βάθρο.

[Photo Copyrights: Getty Images/Red Bull]

Keywords
Τυχαία Θέματα