H BMW ενδιαφέρεται να εξαγοράσει την De Tomaso

Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, η BMW έχει ξεκινήσει συζητήσεις ώστε να εξαγοράσει την De Tomaso. Η Ιταλική φίρμα κήρυξε πτώχευση στις αρχές Ιουλίου, με την BMW να παραμένει ακόμη ασαφές τι προτίθεται να κάνει με την Ιταλική φίρμα. Το υπουργείο Οικονομικών της Ιταλίας αναμένει η πώληση να ξεκινήσει στα μέσα του Οκτώβρη.

Η Ιταλική εταιρία αναβίωσε το 2009 από τον Gian Mario

Rossignolo και στην έκθεση της Γενεύης του 2010, παρουσίασε το Deuville, το νέο GT αυτοκίνητο της σχεδιασμού Pininfarina, ενώ είχε ένα αρκετά φιλόδοξο σχέδιο αφού ήθελε να βγάλει στη παραγωγή ακόμη 2 μοντέλα, ένα coupe και ένα πολυτελές sedan, έτσι ώστε να πουλούσε 8.000 αυτοκίνητα το χρόνο.

Μετά τη πτώχευση, ο Gian Mario Rossignolo συνελήφθη από τις Ιταλικές αρχές, μαζί με ακόμη δύο συνεργάτες του, επειδή φαίνεται ότι καταχράστηκαν 7,5 εκατ. ευρώ τα οποία προερχόταν από κρατικά κονδύλια. Η αστυνομία αναφέρει ότι χρησιμοποίησαν ψεύτικη τραπεζική εγγύηση ώστε να πάρουν την κρατική επιχορήγηση και στη συνέχεια μετέφεραν 400.000 ευρώ σε δικούς τους λογαριασμούς. Ο Rossignolo αφέθηκε ελεύθερος σε κατ’οίκον περιορισμό ενώ η φορολογική αστυνομία της Ιταλίας Guardia di Finanza, συνεχίζει τις έρευνες.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα