H AMG teasάρε 8 νέα μοντέλα, αποκάλυψε την στρατηγική AMG Performance 50

H Mercedes γιορτάζει τα 45στα γενέθλια της AMG και έτσι αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με το μέλλον της εταιρίας, την στρατηγική AMG Performance 50. Ως μέρος της στρατηγικής θα παρουσιάσουν αρκετά νέα AMG μοντέλα, όπου ανάμεσα τους βρίσκεται η Α45 AMG αλλά και οι αντίστοιχες εκδόσεις της νέας S-Class.

Σημαντικό ρόλο στη στρατηγική θα παίξει και η τετρακίνηση, αφού πλέον θα είναι διαθέσιμη τόσο σε crossover όσο και σε αυτοκίνητα δρόμου, με την αρχή να γίνεται στην A45 AMG. Για να βελτιωθεί η σχέση μεταξύ της AMG και των πελατών, η εταιρία θα κατασκευάσει ένα νέο χώρο παράδοσης στις εγκαταστάσεις της στη πόλη Affalterbach της Γερμανίας, όπου οι νέοι ιδιοκτήτες θα μπορούν να παραλαμβάνουν από εκεί, το νέο τους AMG αυτοκίνητο. Παράλληλα, ως μέρος του προγράμματος παράδοσης, οι ιδιοκτήτες θα παίρνουν ως δώρο μια ξενάγηση τόσο στο εργοστάσιο κατασκευής των κινητήρων όσο και στις εγκαταστάσεις του AMG Performance Studio.

Τέλος η AMG επιβεβαίωσε ότι θα αναπτύξει και θα κατασκευάσει την επόμενη γενιά του V12 κινητήρα της Mercedes. Στο δελτίο τύπου δεν γίνεται λόγος για το πότε θα βγει στη παραγωγή, αλλά και αυτός θα διατηρεί τη φιλοσοφία της AMG “one man, one engine”, και έτσι ο κάθε ένας κινητήρας, θα διαθέτει την υπογραφή του μηχανικού που τον κατασκεύασε. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα