Ferrari: Ηλίθιοι αυτοί που λένε ότι ο Alonso παίρνει €30.000.000 ετησίως

15:53 6/6/2012 - Πηγή: AutoBlog

Πριν από λίγες ημέρες, διαβάσαμε ότι ο Fernando Alonso θα λάβει €30.000.000 για τη φετινή σεζόν. Όπως είδαμε, ο Ισπανός αμείβεται με πολύ περισσότερα χρήματα από τους υπόλοιπους, με αποτέλεσμα να παίρνει όσα οι Lewis Hamilton και Jenson Button μαζί, οι οποίοι λαμβάνουν περίπου €16.000.000 ο καθένας για μία ολόκληρη σεζόν, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους και τα χρήματα από τους προσωπικούς χορηγούς.

Φαίνεται, όμως, πως το

δημοσίευμα με τους μισθούς των πιλότων προκάλεσε την αντίδραση της Scuderia, η οποία, μέσα από τη στήλη “The Horse Whisperer”, απαντά, λέγοντας ότι αυτά είναι ανοησίες. Ο ανώνυμος αρθρογράφος γράφει μεταξύ άλλων:

Φυσικά, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για οδηγούς της Formula 1 και, ως συνήθως, υπάρχουν πολλές φήμες. Υπάρχει κάτι, και δεν είναι το τελευταίο, τ’ οποίο ονομάζεται “Business Book GP 2012”. Σύμφωνα με τη δημοσίευση αυτή, ο Fernando Alonso κερδίζει €30.000.000 ετησίως, σχεδόν όσα οι δύο οδηγοί της McLaren.

Είναι η απόλυτη ηλιθιότητα, που που δείχνει ότι αυτοί που γράφουν αυτές τις λίστες θέλουν να προβάλουν τον εαυτό τους, βάζοντας πάντα τη Ferrari στην κορυφή, όταν πρόκειται για χρήματα, μισθούς και προϋπολογισμούς.

Πάντα, η Ferrari ξοδεύει τα περισσότερα από τον καθένα. Είναι ντροπή, αφού η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική, κάτι που ξέρουν πολύ καλά όσοι δουλεύουν για τη Ferrari.

Φυσικά, εμείς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν η Ferrari έχει δίκιο, ή αν τα γράφει αυτά, ώστε να προσπαθήσει να διώξει από πάνω της τη φήμη της πιο σπάταλης ομάδας, την οποία έχει εδώ και χρόνια.
Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα