Ferrari 458 Italia China Special Edition

Η Ferrari θέλοντας να γιορτάσει τα 20στα γενέθλια της στην αγορά της Κίνας, ανακοίνωσε ότι στην έκθεση του Πεκίνου θα παρουσιάσει μια ειδική έκδοση της 458 Italia. Το πρώτο μοντέλο που πουλήθηκε στην Κίνα, ήταν μια Ferrari 348 TS ενώ η Ferrari θα εγκαινιάσει και μια έκθεση, την μεγαλύτερη που έχει οργανώσει ποτέ εκτός του Maranello. Η έκθεση θα λάβει χώρα

στο Ferrari Exhibition έκτασης 900 τ.μ του Italia Center στο Shanghai World Expo Park και θα έχει διάρκεια 3 ετών. Εκεί θα πάνε οι μεγαλύτερες και καλύτερες συλλογές του Maranello χωρισμένες σε 5 θέματα, την Ferrari στη Κίνα, την Πράσινη τεχνολογία, τα προϊόντα, το design και το αγωνιστικό τμήμα.

Η ειδική έκδοση της 458 Italia θα βγει σε μόλις 20 μονάδες στη παραγωγή και βαμμένη σε ένα νέο κόκκινο χρώμα “Marco Polo”, χρυσαφί ζάντες, διαθέτει Κινέζικους Δράκους σε μαύρο και χρυσαφί χρώμα κατά μήκος (χρονιά του Δράκου το 2012 στην Κίνα) που έχουνε εμπνευστεί από το κινέζικο ιδίωμα Longma που σημαίνει “Το σθένος και το πνεύμα του θρυλικού Δράκου-Αλόγου“. Στο εσωτερικό υπάρχει ραμμένο στα προσκέφαλα το λογότυπο Longma με χρυσαφί κλωστή, διαθέτει κόκκινο carbon, το κουμπί Start Engine αναγράφεται με κινέζικο ιδεόγραμμα ενώ υπάρχει και ένα ειδικό ταμπελάκι με τον αύξων αριθμό του αυτοκινήτου.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα