Elon Musk για BMW i3: “Υπάρχει χώρος για βελτίωση…”

Το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο παραγωγής της BMW, το i3, παρουσιάστηκε λίγο πριν από την έκθεση της Φρανκφούρτης και λογικό είναι κάποια στιγμή να βρισκόταν κάποιος που θα ρωτούσε τον Elon Musk για την γνώμη του. Σίγουρα, το i3 δεν είναι ανταγωνιστής του Model S αλλά με τις φήμες που λένε για μικρό και φθηνό ηλεκτροκίνητο όχημα από την Tesla στα επόμενα χρόνια, νομίζω πως έχει σημασία.

Η

απάντηση ωστόσο του Musk στην ερώτηση του δημοσιογράφου του Bloomberg για το τι πιστεύει για την BMW i3 δεν ήταν η αναμενόμενη:

Χαίρομαι που η BMW φέρνει ένα ακόμα ηλεκτροκίνητο όχημα στην αγορά, είναι καλό αλλά πιστεύω πως υπάρχει χώρος για βελτίωση και ελπίζω να τον εκμεταλλευτούν…

Η απροσδόκητη απάντηση του Musk εξέπληξε τον δημοσιογράφο με αποτέλεσμα να βάλει τα γέλια με τον δισεκατομμυριούχο να του κάνει παρέα. Η συνέχεια όμως όταν ηρέμησαν λίγο τα πνεύματα ήταν πιο συμβατική με τον Musk να λέει πως χαίρεται όταν κι άλλοι κατασκευαστές παρουσιάζουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα καθώς έτσι θα βελτιώνεται η τεχνολογία και το προσφερόμενο τελικό προϊόν και έτσι θα πάει η βιομηχανία μπροστά.

Αλαζονεία ή αμηχανία λοιπόν η αντίδραση του Elon Musk; Η αλήθεια είναι πως δεν φαίνεται ξεκάθαρα από το ηχητικό απόσπασμα όμως το «υπάρχει χώρος για βελτίωση» ήταν σαφής πρόκληση στην BMW. Ακούστε το απόσπασμα και αποφασίστε για τον εαυτό σας.

[Πηγή: Bloomberg via Youtube]

Keywords
Τυχαία Θέματα