Bugatti Veyron αξίας 62.5 εκ. ευρώ παραμένουν απούλητες

Όταν η Bugatti παρουσίασε τη Veyron το 2006, τράβηξε το χαλί κάτω από τα πόδια του κόσμου. Ήταν ένα απίστευτο τεχνολογικό επίτευγμα, ένα halo car που έδειχνε τι είναι εφικτό. 8 χρόνια μετά όμως, ίσως να έχει παλιώσει υπερβολικά για τους πελάτες της φίρμας.

Η Bugatti σχεδίαζε παραγωγή 300 Veyron

coupe ενώ όταν παρουσιάστηκε και η cabrio, προστέθηκαν 150 οχήματα στον προγραμματισμό. Τον Δεκέμβριο, η εταιρία ανακοίνωσε με περηφάνια πως πούλησε το 400ο αυτοκίνητο της αλλά τώρα μαθαίνουμε πως περίπου 40 Veyron Grand Sports παραμένουν απούλητες. Αυτό σημαίνει “stock” αξίας 62.5 εκατομμυρίων ευρώ για να ξέρουμε για τι μιλάμε!

Προσπαθώντας να βρει λύσει ώστε να καλύψει αυτή τη τρύπα, η Bugatti δημιούργησε το Dynamic Drive Experience. Θέλει να βάλει δηλαδή υποψήφιους πελάτες στη θέση του οδηγού, ώστε να βιώσει ο κόσμος την ωμή δύναμη του αυτοκινήτου. Έτσι ελπίζει να “ξεφορτωθεί” μερικές Veyron ακόμα. Για όποιους κρατούν χρήματα για να αγοράσουν τον αντικαταστάτη της όμως, να αναφέρουμε πως θα αργήσει. Μπορεί να είναι ήδη υπό εξέλιξη αλλά η ανακοίνωση δεν θα έρθει για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα.

[Πηγή: Bloomberg]

Keywords
Τυχαία Θέματα