Briatore: Κακώς η Lotus επέλεξε τον Kovalainen

Ο Flavio Briatore, μετά το GP της Αμερικής, δήλωσε την άποψή του, για την επιλογή της Lotus να εμπιστευτεί το μονοθέσιό της στα χέρια του Heikki Kovalainen.

Το Αμερικάνικο GP μας απέδειξε ότι η Lotus πήρε μια πολύ κακή απόφαση, με την επιλογή του Kovalainen.

Οι

δημοσιογράφοι που ρώτησαν τον Φιλανδό, σχετικά με την δήλωση του Briatore, θεωρούν πως υπάρχουν προηγούμενα μεταξύ των δύο, καθώς ο Ιταλός ήταν παλιότερα μάνατζερ του Heikki.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Flavio. Δεν θέλω να μαλώσω μαζί του. Είπε ότι είπε, επειδή είναι Ιταλός και σίγουρα η γνώμη του είναι πως έπρεπε ο Valsecchi να πάρει την θέση. Φυσικά και είναι εύκολο να πεις κάτι, όταν ο αγώνας πάει στραβά. Εύχομαι μόνο να θυμηθεί να με παινέψει κι όταν ο αγώνας πάει καλά.

Παρόλο που οι μηχανικοί του θεωρούσαν πως ο Φιλανδός είχε κάποιο πρόβλημα με την αεροτομή του στον τελευταίο αγώνα, ο ίδιος απέδωσε αλλού το κακό του αποτέλεσμα, λέγοντας όμως τα καλύτερα για το μονοθέσιο της Lotus.

Μόνο αργότερα καταλάβαμε ότι είχα μια σακούλα στον μπροστά δεξί brake duct (εισαγωγή αέρα για την ψύξη των φρένων). Η αεροδυναμική επηρεάστηκε πολύ άσχημα.

Δεν παραξενεύομαι που ο Kimi είχε τόσο καλά αποτελέσματα με αυτό το αυτοκίνητο. Μπορείς κατευθείαν να καταλάβεις ότι έχει πολύ καλή ισορροπία. Γενικά όλο το πακέτο είναι πολύ ισχυρό.

[Πηγή: GMM]

Keywords
Τυχαία Θέματα