Boullier: Ο Raikkonen κατέστρεψε τον αγώνα του Magnussen

Μετά από 3 αγώνες εκτός βαθμών, η McLaren κατάφερε να τερματίσει και με τους δύο οδηγούς της στη βαθμολογούμενη δεκάδα του αγώνα του Μονακό. Ο Αγωνιστικός Διευθυντής της ομάδας, Eric Boullier, πιστεύει πως το καινούριο αεροδυναμικό πακέτο που θα φέρει η Βρετανική ομάδα στον Καναδά, καθώς και η μεγάλη αναβάθμιση του μονοθεσίου που είναι προγραμματισμένη για το Αυστριακό GP, δίνουν ελπίδα για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Μαχόμαστε για νίκες, αλλά από

τη στιγμή που δεν είμαστε σε θέση να κερδίσουμε, μαχόμαστε για βαθμούς. Οι βαθμοί στο Μονακό είναι καλοί για το ηθικό.

Μπορούσαμε να τερματίσουμε στην έκτη και έβδομη θέση άλλα χάσαμε την ηλεκτρική ενέργεια στο μονοθέσιο του Kevin, γι’ αυτό και δυσκολευόταν να κρατήσει τον ρυθμό του σε κάνα δυο γύρους. Μετά φυσικά η κίνηση του Kimi, του κατέστρεψε τον αγώνα.

Εκτός όμως από την μάχη μεταξύ Kimi Raikkonen και Kevin Magnussen, ο Γάλλος δεν έκρυψε και την γνώμη του για τους δύο οδηγούς της Mercedes. Ο Boullier θεωρεί αδύνατο για την Γερμανική ομάδα, να κρατήσει τους δύο πιλότους της ήρεμους.

Είναι ακατόρθωτο τόσο νωρίς στο πρωτάθλημα, οπότε τους εύχομαι καλή τύχη. Είναι πολύ νωρίς, απορώ τι έκαναν τόσο καιρό. Θα βγάλουν δύσκολα το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα