Bentley Mulsanne με αναβαθμισμένο εσωτερικό

21:18 1/3/2012 - Πηγή: AutoBlog

Η Bentley ανακοίνωσε την έκδοση παραγωγής του Mulsanne Executive Interior Concept, το οποίο είχε παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον περασμένο Σεπτέμβριο. Το πακέτο είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικές εκδόσεις Theater και iPad.

To πακέτο Theater διαθέτει στην οροφή μια 15.6″ οθόνη υψηλής ευκρίνειας LED ή με 2 8″ οθόνες τοποθετημένες στα προσκέφαλα. Στον χώρο των αποσκευών υπάρχει ένα Mac Mini

ενώ στην κεντρική κονσόλα υπάρχουν δύο θήρες USB. Επιπλέον σε αυτή υπάρχει ένα iPod Touch το οποίο μέσω μιας εφαρμογής μπορεί ο επιβάτης να χειριστεί αρκετές λειτουργίες του αυτοκινήτου. Στο κέντρο των πίσω καθισμάτων υπάρχει ένα μικρό ψυγείο στο οποιο χωράνε 2 μπουκάλια σαμπάνιας και 3 ποτήρια.

Το πακέτο iPad διαθέτει 2 ηλεκτρικά αναδιπλούμενα τραπεζάκια στο πίσω μέρος των μπροστά καθισμάτων όπου υπάρχουν Apple iPad με πληκτρολόγιο Bluetooth. Και τα δύο πακέτα μπορούν να παραγγελθούν με την μοναδική πένα Tibaldi καθώς και στα δύο διακοσμητικά πακέτα. Εξωτερικά, οι μόνες αλλαγές εντοπίζονται στις νέες ζάντες 21″.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα