BMW Concept Active Tourer [w/video]

Η BMW παρουσίασε το Concept Active Tourer, το πρωτότυπο που μας δείχνει το πως θα μοιάζει η έκδοση παραγωγής του 1-Series GT. Θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση του Παρισιού και είναι ένα MPV το οποίο συνδυάζει την άνεση και την λειτουργικότητα με δυναμικές επιδόσεις και ωραίο σχεδιασμό. Διαθέτει αεροδυναμικό σχεδιασμό, φορά σπορ γρίλια και LED φώτα ημέρας. Πατά πάνω σε 20″ ζάντες και έχει μήκος 4.3500 mm, 1.834 mm πλάτος, 1.560 mm ύψος και 2.670 mm μεταξόνιο.

 

Το εσωτερικό του κινείται στα επίπεδα των μοντέλων της BMW με δερμάτινες επενδύσεις, ξύλινα και πορτοκαλί κρυφό φωτισμό. Ο πίνακας οργάνων του είναι ψηφιακός αποτελούμενος από μια οθόνη 10.25″ με μια  προηγμένη heads-up display οθόνη. Φορά ένα προηγμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, τα πίσω καθίσματα του είναι διαιρούμενα και διαθέτει μια μεγάλη γυάλινη πανοραμική οροφή με SPD (Suspended Particle Device) τεχνολογία με τον οδηγό να μπορεί να ρυθμίσει την ποσότητα του φωτός που εισέρχεται στη καμπίνα

Μηχανικά φορά τον νέο 1.500αρη TwinTurbo κινητήρας βενζίνης ο οποίος συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα που τροφοδοτείται από μπαταρίες ιόντων λιθίου. Αποδίδει συνολικά 190 άλογα με 200 Nm ροπής με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε λιγότερο από 8 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα 200 χλμ/ώρα. Μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά με τον ηλεκτροκινητήρα του για 30 χλμ και έχει μέση κατανάλωση 2,5 λίτρα/100 χλμ και εκπέμπει μόλις 60 γρ/χλμ CO2.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα