Audi SQ5 TDI exclusive concept

Η Audi ανακοίνωσε ότι στην έκθεση του Παρισιού θα παρουσιάσει το SQ5 TDI exclusive concept, το οποίο θα βγει στη παραγωγή σε μόλις 50 μονάδες μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2013

Μηχανικά φορά τον 3.0 BiTurbο V6 TDI κινητήρα απόδοσης 313 ίππων με 650 Nm ροπής διαθέσιμα από τις 1.450 έως τις 2.800 σ.α.λ. Είναι το πρώτο S μοντέλο της Audi

το οποίο φορά πετρελαιοκινητήρα, είναι τετρακίνητο και τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 5.1 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα. Έχει μέση κατανάλωση 7.2-λίτρα/100 χλμ, συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο tiptronic κιβώτιο το οποίο συνεργάζεται με σύστημα Start/Stop.

Το Audi SQ5 TDI exclusive concept είναι βαμμένο σε ένα νέο μπλε “Aral Blue” χρώμα, διαθέτει αλουμινένιους καθρέπτες, φορά Xenon Plus φωτιστικά σώματα με LED φώτα ημέρας και έχει τετραπλές απολήξεις των εξατμίσεων.

Στο εσωτερικό του συναντάμε πολυλειτουργικό σπορ κοφτό δερμάτινο τιμόνι, δερμάτινο λεβιέ ταχυτήτων, δερμάτινες Nappa επενδύσεις με λευκές ραφές ενώ τα καθίσματα είναι επενδυμένα με ένα “πλεκτό” δέρμα, κάνοντας το Audi SQ5 TDI exclusive concept να είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής που φορά τέτοιο δέρμα.

Η οροφή, οι κολόνες και οι επενδύσεις στις πόρτες είναι επενδυμένα με Alcantara, υπάρχουν Audi exclusive αλουμινένια μαρσπιέ και διαθέτει ξύλινα και αλουμινένια διακοσμητικά. Η παραγωγή του θα περιοριστεί σε 50 μονάδες με αρχική τιμή στη Γερμανία τις 92.000 ευρώ και θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του μαζί με το απλό SQ5 TDI, το οποίο ξεκινά από τις €58.500.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα