Abarth 695 Tributo Maserati και τα υπόλοιπα Abarth στη Γενεύη

Η Abarth ανακοίνωσε ότι στην έκθεση της Γενεύης θα παρουσιάσει το Abarth 695 Tributo Maserati αλλά και τα Abarth 595 turismo, Abarth 595 competizione, Abarth 695 Assetto Corse και Punto Abarth Scorpione, που είδαμε

στην έκθεση της Μπολόνια.

To Abarth 695 Tributo Maserati θα βγει σε μόλις 499 μονάδες, θα είναι αποκλειστικά cabrio και έχει δημιουργήθει από την συνεργασία των μηχανικών της Abarth και της Maserati. Μηχανικά φορά τον 1.400αρη Turbo T-Jet 16v απόδοσης 180 ίππων που συνδυάζονται με το αυτόματο-χειροκίνητο Abarth Competizione κιβώτιο με paddles στο τιμόνι.

Πατά πάνω σε 17″ ζάντες “Neptun” της Maserati, μεγάλα φρένα της Brembo με 305 mm δίσκους και τετραπίστονες δαγκάνες και νέα ανάρτηση. Η εξάτμιση διαθέτει το σύστημα “Record Monza” που βελτιώνει τον παραγόμενο ήχο που βγαίνει από τις εξάγωνες απολήξεις των εξατμίσεων.

Είναι βαμμένο στο Pontevecchio Bordeaux χρώμα της Maserati με το ύφασμα της οροφής να είναι σε γκρι χρώμα. Φορά Xenon φωτιστικά σώματα και εσωτερικό υπάρχουν Poltrona Frau δερμάτινα καθίσματα με το “695″ να βρίσκεται στα προσκέφαλα. Υπάρχουν carbon διακοσμητικά, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, λευκός πίνακας οργάνων, νέο ηχοσύστημα αλουμινένια πεντάλ, αλουμινένια μαρσπιέ και ένα ειδικό carbon σηματάκι με το λογότυπο Abarth 695 Tributo Maserati και τον αύξων αριθμό του αυτοκινήτου. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.
Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα