5ο Ράλλυ Σπριντ Μπράλου 2013 [Photo Gallery]

Πραγματοποιήθηκε χθες το 5ο Ράλλυ Σπριντ Μπράλου για το 2013, με νικητές της γενικής κατάταξης ήταν οι Κύρκος Παναγιώτης-Πολυζώης Γεώργιος με Mitsubishi Εvo IX. Στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα ακολούθησαν οι Άκρατος Ιωάννης-Άκρατος Ευάγγελος και Καμιτσάκης Στέφανος-Κολτσίδας Σπυρίδων, και οι δύο επίσης με το ίδιο ιαπωνικό όπλο.

Το AutoBlog.gr έδωσε ξανά το παρόν σε

ελληνικό αγώνα, ο οποίος στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς αποτελεί μεγάλη τιμή και αναγνώριση για την Αγωνιστική Λέσχη της Λαμίας ο αριθμός ρεκόρ των 55 συμμετοχών που πήραν εκκίνηση. Η ποιότητα, η ποσότητα και η όρεξη για αγώνα των συμμετεχόντων, μαζί με την εμπειρία και το κέφι της διοργανώτριας λέσχης Α.Λ.Α.Λ. που έχει τροφοδοτήσει πολλούς κριτές στο παρελθόν στο Ράλι Ακρόπολις, έδωσαν τα εχέγγυα για ένα όμορφο Κυριακάτικο αγώνα, όπου με τον καιρό σύμμαχο προσέφερε συναγωνισμό για τα πληρώματα και πλούσιο θέαμα για τους θεατές, που θα μπορούσαν να ήταν περισσότεροι.

Ο ασφάλτινος αγώνας στη περιοχή της Φθιώτιδας προσμετρά, τόσο στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτου (6ος αγώνας), όσο και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων (5ος αγώνας) και περιλάμβανε μια τρις επαναλαμβανόμενη ειδική διαδρομή μήκους 11,67 χλμ. Η διαδρομή είχε πολλά κλειστά κομμάτια με συνεχόμενες φουρκέτες και ανοιχτές καμπές, ενώ στα τελευταία μέτρα της, στη μεγάλη ευθεία μήκους περίπου 700 μέτρων είχαν τοποθετηθεί πλαστικά εμπόδια (jerseys) για να ανακόβεται η ταχύτητα των αγωνιστικών.

Ο αγώνας είχε την ονομασία “Γιάννης Ανδρικόπουλος”, αποτίοντας ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη στο ομώνυμο μέλος, της Λέσχης της Λαμία, Γιάννη Ανδρικόπουλου, που έφυγε ξαφνικά από ζωή πριν από ένα ακριβώς χρόνο.

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείς να βρεις τα αποτελέσματα της γενικής κατάταξης αλλά και των δύο κατηγοριών των ιστορικών αγωνιστικών. Γενική Κατάταξη, Κατάταξη ιστορικών 1, Κατάταξη ιστορικών 2

Keywords
Τυχαία Θέματα