Ζεκά: Με αυτό το πνεύμα δεν φοβόμαστε τίποτα

Η θέληση των παικτών του Παναθηναϊκού να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα από τον Αρη και το μαχητικό πνεύμα που έδειξαν κόντρα στον Πανιώνιο, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν νωρίς με την πλάτη στον τοίχο, ήταν τα στοιχεία που έφεραν την ανατροπή για τους πράσινους στη Νέα Σμύρνη, σύμφωνα με τον Ζεκά, ο οποίος υποσχέθηκε στους φιλάθλους του Τριφυλλιού ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν

με τον ίδιο ρυθμό και διάθεση και στα υπόλοιπα ματς, ώστε να κατακτήσουν τον τίτλο!

"Δείξαμε πως ήμασταν ανώτεροι από τον Πανιώνιο συνολικά κατά τη διάρκεια του 90λεπτου, αλλά σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Δείξαμε το απαραίτητο πάθος, παλέψαμε για τη νίκη και τελικά καταφέραμε να την πάρουμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό", ανέφερε αρχικά ο Ζεκά.

-Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι βρεθήκατε νωρίς πίσω στο σκορ. Είναι ένα πρόβλημα που σας απασχολεί;
"Η αλήθεια είναι πως δεν ξεκινήσαμε καλά και σε αυτόν τον αγώνα. Αλλά το σημαντικό και αυτό που κρατάμε είναι η αντίδραση που είχαμε μετά από αυτό το γκολ που δεχθήκαμε. Δείξαμε πόσο πολύ θέλαμε να επιστρέψουμε στις νίκες, παλέψαμε σκληρά για να γυρίσουμε την κατάσταση και τα καταφέραμε. Αυτό είναι σπουδαίο. Με αυτό το πνεύμα δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι".

-Εμεινε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος για να ολοκληρώσετε με επιτυχία το 2011. Τι μπορούμε να περιμένουμε από τον νέο χρόνο;
"Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι. Το σίγουρο είναι πως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ελπίζω πως θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια διάθεση, ώστε να κατακτήσουμε τον τίτλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα