Τρέχουν για τον Ατρόμητο

21:05 12/12/2011 - Πηγή: AEK365

Οι βδομάδες περνάνε, οι αγωνιστικές προχωρούν, ωστόσο τα αγωνιστικά προβλήματα στην ΑΕΚ παραμένουν (τουλάχιστον δεν αυξήθηκαν στο ματς με τον ΠΑΣ). Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που η ομάδα ταξιδεύει στην Αυστρία με 16 ποδοσφαιριστές και δεν κατάφερε να συμπληρώσει κανονική αποστολή. Εννιά απουσίες μετρούσε η Ένωση στο ματς του περασμένου Σαββάτου, την στιγμή που δεν προβλέπεται να επιστρέψουν ούτε οι μισοί από αυτούς στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο Κώστας Μανωλάς ήταν σίγουρα ο ένας, αφού δεν απουσίαζε λόγω τραυματισμού,

ενώ ο άλλος είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος αφού κέρδισε τον... αγώνα δρόμου που έκανε, ύστερα από τη θλάση που υπέστη στο Αγρίνιο, είναι από την Κυριακή στη διάθεση του προπονητή του.

Μαζί με αυτούς, δύο ακόμα ποδοσφαιριστές θα δοκιμάσουν εντός της εβδομάδας να μπουν σε κανονικό πρόγραμμα. Παντελής Καφές και Λεονάρντο, έχουν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και αναμένεται να εντείνουν τους ρυθμούς τους, για να δώσουν το «παρών» στο ματς του Περιστερίου. Χρόνος υπάρχει, ιδιαίτερα για τον Βραζιλιάνο, ο οποίος απουσιάζει μόλις μία εβδομάδα και δεν του λείπουν τόσες προπονήσεις, όσες στον εκ των αρχηγών της ΑΕΚ. Για αυτό αναμένεται μέχρι την Πέμπτη να ανεβάσει ρυθμούς και την Παρασκευή να προσπαθήσει να μπει με την υπόλοιπη ομάδα. Εκεί πιθανότατα θα ξεκαθαρίσει οριστικά και η συμμετοχή του στο κυριακάτικο παιχνίδι. Όσο για τους υπόλοιπους τραυματίες, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να προλάβουν την αναμέτρηση, ούτε καν ο Βάργκας, που υπήρχε μία αισιοδοξία από το ιατρικό τιμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα