Βαλβέρδε: Περήφανος για τους παίκτες μου

Σε μια μαγική για τον ίδιο βραδιά, ο Ολυμπιακός είδε στο τέλος τη Μαρσέιγ να του "αρπάζει" το εισιτήριο της πρόκρισης για τους "16" του Champions League.

O Eρνέστο Βαλβέδρε συνεχάρη τους παίκτες του για την εμφάνισή τους και τη συνολική εικόνα που είχαν στον όμιλο, τονίζοντας πως οφείλουν να ξεπεράσουν άμεσα το σοκ του αποκλεισμού.

"Κάναμε αυτό

που έπρεπε. Δεν είχαμε άλλη επιλογή, τα δώσαμε όλα. Η Αρσεναλ δεν μας χαρίστηκε... Το τι έγινε στο άλλο ματς, δεν μπορούσαμε να το ελέγξουμε. Είναι μια απογοήτευση για εμάς, καθώς έγινε στα τελευταία λεπτά", είπε αρχικά.

Οσο για το τι είπε στους παίκτες του στα αποδυτήρια, σημείωσε: "Τους έδωσα συγχαρητήρια. Τους είπα πως είμαι περήφανος γι' αυτούς. Πρέπει να το ξεπεράσουν. Σίγουρα, είναι επηρεασμένοι από τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμό. Να είναι περήφανοι κι αυτοί, αλλά και ο κόσμος μας. Ψυχολογικά, δεν πρέπει να μείνουμε στον αποκλεισμό".

Για τη συνολική εικόνα του Ολυμπιακού στον όμιλο, είπε: "Ισως το πρώτο ματς με τη Μαρσέιγ να μας κόστισε, να επηρέασε την κατάσταση στον όμιλο. Αν είχαμε καταφέρει να κερδίσουμε έναν βαθμό, τότε να μην μας ενδιέφερε τι θα γινόταν στο άλλο παιχνίδι. Ο,τι κι αν έχει γίνει, πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε χαρούμενοι από την πορεία και τις εμφανίσεις μας. Δυστυχώς, δεν προκριθήκαμε, αλλά έχουμε μπροστά μας μια άλλη διοργάνωση".

Keywords
Τυχαία Θέματα