Τζενάμο: Πάγωσα και είπα... τι διάολο;

Απόλυτα ειλικρινής και παραστατικός ήταν ο ήρωας του Παναιτωλικού Λουίτζι Τζενάμο, μιλώντας λίγα λεπτά μετά την πρόκριση της ομάδας του Αγρινίου στους "16" του Κυπέλλου επί της ΑΕΛ στα πέναλτι (10-9) στο "AEL FC ARENA".

"Επαθα σοκ όταν ο διαιτητής μου είπε να εκτελέσω πέναλτι", είπε αρχικά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού και πρόσθεσε: "Ηταν το πρώτο γκολ της καριέρας μου. Όταν μου είπε να πάω

για την εκτέλεση Β«πάγωσαΒ» και είπα: Β«Τι διάολο;Β». Έτσι, είναι όμως αυτή η διαδικασία, γίνεται πάντα ήρωας ένας από τους δύο τερματοφύλακες".

Σε ερώτηση για το αν κάποιος έπρεπε να νικήσει στην κανονική διάρκεια, είπε με μεγάλη δόση ειλικρίνειας: "Είχαμε μία ευκαιρία με τον Καραμαλίκη, αλλά το ματς ήταν μοιρασμένο. Αν κάποιος έπρεπε να σκοράρει νωρίτερα, αυτή ήταν η ΑΕΛ…".

Χαριστέας: Μεγάλη πρόκριση
Από την πλευρά του ο Αγγελος Χαριστέας τόνισε: "Ηταν μία μεγάλη πρόκριση. Ευτυχήσαμε να αποκρούσει το πέναλτι ο Λουίτζι και να περάσουμε. Προκριθήκαμε σε μία πολύ δύσκολη έδρα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που είχε στο πλευρό της τον κόσμο. Αν και είμαστε κουρασμένοι τα καταφέραμε, αφού ήμασταν πιο ψύχραιμοι στη διαδικασία των πέναλτι".

Keywords
Τυχαία Θέματα