Τσιώλης: Θέλουμε τον Αρη πρωταγωνιστή

19:08 3/6/2011 - Πηγή: Sport.gr
Για τους στόχους του Αρη ενόψει της νέας σεζόν, τις μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου, αλλά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, που θέλει για την ομάδα της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Σάκης Τσιώλης στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΕΡΑ ΣΠΟΡ". Ο προπονητής των κίτρινων δήλωσε ευχαριστημένος με το ρόστερ, αλλά πως χρειάζεται ενίσχυση στην γραμμή κρούσης, ενώ έκλεισε την πόρτα για επιστροφή του Σέρχιο Κόκε.  "Έγινε χτες (02/06) ΔΣ με την επιτροπή μεταγραφών. Κάναμε το σχεδιασμό και είμαστε σε καλό δρόμο. Στόχος
μας είναι οι υψηλές θέσεις και πρωταγωνιστικός ρόλος στο πρωτάθλημα. Η δύναμη του ’ρη είναι διαχρονική και η ισχύς του είναι ο κόσμος του. Η επιθυμία του κόσμου για ένα τίτλο είναι και στο δικό μου DNA. Αυτή η «πίεση» του κόσμου μας κάνει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε κάθε προπόνηση. Εγώ θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις. Επίσης και η συνεργασία μου με τη διοίκηση της ομάδας είναι απολαυστική", είπε ο Τσιώλης.
 
Για τους φιλάθλους του ’ρη, τόνισε: "Πέρα από την ιστορία και το όνομα του ’ρη είναι πρόκληση για κάθε προπονητή το πάθος που βγάζει ο κόσμος στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
 
Σχετικά με το έμψυχο υλικό της ομάδας και τις κινήσεις ενίσχυσης που επίκεινται, δήλωσε: "Είναι αρκετά καλό. Αν δουλευτεί ακόμη περισσότερο θα είμαστε πιο βελτιωμένοι σε σχέση με τους δυο μήνες που είμαι στον ’ρη. Η  ομάδα έκανε μόνο νίκες με εμένα στον πάγκο. Δεν θα ήταν τόσο έξυπνο να αλλάξουμε την ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα. Η αναγκαστικές αποχωρήσεις των Κόκε, Μπομπαντίγια επιβάλλει την απόκτηση δυο επιθετικών. Η αποχώρηση του Ρονάλντο επίσης επιβάλλει μεταγραφή".Για τις περιπτώσεις των Καστίγιο και Κόκε, υπογράμμισε: "Ο Καστίγιο Δευτέρα , Τρίτη  θα μας πει τι έγινε με τη Σαχτάρ. Αν τελικά τον πάρουμε θα αποκτηθεί ως ελεύθερος. Ο παίκτης θέλει να έρθει στην ομάδα και να παίξει. Ο Κόκε όταν έφυγε σε κρίσιμη στιγμή για τον ’ρη αναφέρθηκε σε τρεις λόγους για τους οποίου έπρεπε να φύγει και το σεβάστηκα. Είπε μεταξύ άλλων πως ό,τι είχε να δώσει το έδωσε. Οπότε δεν τίθεται θέμα επιστροφής του".
Keywords
Τυχαία Θέματα