Τσάκας: Γραφικός ο Μαρινάκης!

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός το μεσημέρι εναντίον του Παναθηναϊκού για το θέμα του Καλόπουλου, οι ερυθρόλευκοι αναφέρθηκαν με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς στον εκπρόσωπο του Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ, Βλάση Τσάκα, κάτι που ο τελευταίος δεν το άφησε να περάσει έτσι. Η απάντηση ήρθε λίγες ώρες

αργότερα με προσωπική ανακοίνωση του Βλάση Τσάκα, ο οποίος επιτίθεται στους Πειραιώτες και δη στον Βαγγέλη Μαρινάκη, στον οποίο επιστρέφει τον χαρακτηρισκό "γραφικός" που του είχαν αποδώσει νωρίτερα στην ανακοίνωσή της οι ερυθρόλευκοι. Καταλήγοντας ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα επενδυτή έστειλε το εξής μήνυμα: "Να γνωρίζετε όμως ότι με τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπό της Αυτού Υψηλότητας, οι τζάμπα μάγκες τέλος"!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βλάση Τσάκα:

"Η σημερινή ανακοίνωση της ΠAE Ολυμπιακός προκαλεί όλη τη φίλαθλη Ελλάδα. Προβληματίζει ακόμα και τους, υγιώς σκεπτόμενους, φιλάθλους του Ολυμπιακού. Ο κατά τ’ άλλα συμπαθής πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός πρέπει να καταλάβει ότι δε μιλούν ποτέ για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου.

Στον ένα χρόνο παρουσίας του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο κατάφερε πολλά, με αποκορύφωμα όλων το πιο βρώμικο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια, που συγκλόνισε την ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Για αυτό εξάλλου κατηγορείται. Οπουδήποτε αλλού στον πολιτισμένο κόσμο η ομάδα του θα έπαιζε σε άλλη κατηγορία και ο ίδιος πιθανόν να

Keywords
Τυχαία Θέματα