Τριφούνοβιτς: Εχουμε υποχρέωση να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και θα πάμε στο ματς με αυτό το σκεπτικό και μόνο

Δεν σκέφτεται τίποτε άλλο παρά μόνο τη νίκη επί του πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκού, ο Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς. Ο τεχνικός της Ζαλγκίρις Κάουνας επισήμανε πως η νίκη για την ομάδα του είναι μονόδρομος, εκφράζοντας και την πίστη του στο θετικό αποτέλεσμα.

"Πριν από κάθε αγώνα σκέφτομαι τη νίκη, όποιον αντίπαλο κι αν έχουμε απέναντί μας. Εχουμε υποχρέωση να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και θα πάμε στο ματς με αυτό το σκεπτικό και μόνο.

Υποδεχόμαστε τον πρωταθλητή

Ευρώπης και θα μπορούσαμε να μιλάμε για ώρες για την ιστορία του, την αξία της ομάδας και του προπονητικού τιμ, αλλά αυτά είναι γνωστά. Είναι θετικό ότι παίζουμε στην έδρα μας.

Θα πρέπει να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο για να πετύχουμε το στόχο μας. Θα πρέπει να παίξουμε με θάρρος, αυτοπεποίθηση και να κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε για να νικήσουμε", είπε ο Τριφούνοβιτς.

Από την πλευρά του, ο νεαρός φόργουορντ της ομάδας, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, επισήμανε: "Ο Παναθηναϊκός μπορεί να νικηθεί. Ακόμη και στην Αθήνα για τρία δεκάλεπτα τον αντιμετωπίσαμε σαν ίσο και μόνο στην τέταρτη περίοδο από κάποια λάθη το παιχνίδι ξέφυγε από τον έλεγχό μας.

Δεν ξέρουμε τι ομάδα θα φέρει στο Κάουνας ο Παναθηναϊκός, γιατί είχε κάποια προβλήματα τραυματισμών. Εμείς θα πρέπει να αφοσιωθούμε στο δικό μας παιχνίδι και να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην άμυνα. Αν μείνουμε συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος, μπορούμε να διεκδικήσουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα