Στη διάθεση του Τσιώλη ο Σολάκης

Ετοιμοπόλεμος για την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Αρη στην πόλη της Αρκαδίας για την 13η αγωνιστική είναι ο Ηλίας Σολάκης, που την Τρίτη (6/12) ενσωματώθηκε στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας.

Επιστροφή σήμερα (6/12) το πρωί στις προπονήσεις για τους παίκτες του Αστέρα μετά το χθεσινό ρεπό που είχε δώσει ο Σάκης Τσιώλης. Με τη σημερινή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία για το Κυριακάτικο (11/12) παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ’ρη.

Το πρόγραμμα έγινε κάτω από δυνατό αέρα και βροχή και ο Σάκης Τσιώλης εστίασε σε τρεις τομείς: στην αντοχή, στη δύναμη

και την τεχνική, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με οικογενειακό διπλό.

Κανονικά μπήκε στην προπόνηση σήμερα ο Σολάκης, ενώ ο Φρανκού και ο Σέσμα ακολούθησαν το δικό τους ατομικό πρόγραμμα. Απουσίασε από την προπόνηση ο Ράγιος, που ταλαιπωρείται από μία ίωση, ενώ Ορόθκο και Ρούμπιλ συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασής τους.

Στο μεταξύ, αποφασίστηκε, οι Περόνε και Μπαρτολίνι να εκτίσουν την ποινή τους (συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες) στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και ο Χουανίτο (συμπλήρωσε επίσης κίτρινες κάρτες) στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Αντίθετα, εξέτισε την ποινή του ο Πιπίνης στον αγώνα με τον ΟΦΗ και τέθηκε στη διάθεση του προπονητικού τιμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα