Την Τετάρτη (7/6) φτάνει στην Θεσσαλονίκη ο Λάζλο Μπόλονι για να κλείσει στον ΠΑΟΚ

21:17 7/6/2011 - Πηγή: Sport.gr
Εντός του επόμενου 24ώρου ο Λάζλο Μπόλονι λογικά θα φθάσει στη Θεσσαλονίκη για το τελικό στάδιο των συζητήσεων με τον ΠΑΟΚ και φυσικά για την επικύρωση της συμφωνίας του με τον Δικέφαλο. Με αυτό το γεγονός έχουν ήδη συμβιβαστεί άλλωστε και οι Ρουμάνοι που σημειώνουν ότι ο 58χρονος τεχνικός
έχει προαποφασίσει να συνεχίσει τη καριέρα του στον Δικέφαλο, απορρίπτοντας την πρόταση που δέχθηκε από την Στεάουα Βουκουρεστίου. Στον ΠΑΟΚ από τη περασμένη εβδομάδα υπάρχει η βεβαιότητα για την συμφωνία με τον Ρουμάνο προπονητή, γι' αυτό εξάλλου και δεν ανησυχούσαν στα καθημερινά δημοσιεύματα του ρουμανικού Τύπου τόσο περί της Εθνικής Ρουμανίας όσο και περί της Στεάουα Βουκουρεστίου. Απλά μένει να οριστικοποιηθεί τόσο στο χρονικό διάστημα της συνεργασίας όσο και το οικονομικό και φυσικά να εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση.

Με τον Μπόλονι θέλει εξάλλου να συζητήσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης, ούτως ώστε να «τσεκάρει» τις σκέψεις του για την ομάδα. Σχετικά δηλαδή με την φιλοσοφία της ομάδας που θέλει να δημιουργήσει, τις σκέψεις του επί των μεταγραφικών θεμάτων και κυρίως, σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του αγωνιστικού τμήματος.Από εκεί και πέρα, τα νέα δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου περί ενδιαφέροντος της Ουντινέζε για τον Αντρέ Βιεϊρίνια επίσης εντάσσονται στη σφαίρα του «αναμενόμενου», αφού δεν είναι η πρώτη φορά που η ιταλική ομάδα φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Πορτογάλο επιθετικό.

Επί της ουσίας όμως, στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει φθάσει επίσημη πρόταση από κάποια από τις ομάδες που φέρονται να ενδιαφέρονται για τον Βιεϊρίνια, ενώ στον Δικέφαλο έχουν επικεντρωθεί στο θέμα του Μπόλονι, αλλά και σε μεταγραφικούς στόχους.
Keywords
Τυχαία Θέματα