Με 90 εκατ. στο... διάστημα η Μπάρτσα!

21:12 7/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ετοιμη να κάνει όργια στην καλοκαιρινή αγορά και να... ξεφύγει εντελώς είναι η Μπαρτσελόνα, η οποία σύμφωνα με ρεπορτάζ είναι διατεθειμένη να δαπανήσει κοντά στα 90 εκατ. ευρώ για μεταγραφές! Αρκετά χρήματα για να κάνει τις μεταγραφές που θέλει θα έχει η Μπαρτσελόνα, όπως αναλύεται στα καταλανικά Μέσα Ενημέρωσης. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο σύλλογος έχει στο ταμείο 50 εκατ. ευρώ για τους παίκτες που θέλει να αποκτήσει κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ενώ στο δυναμικό του υπάρχουν παίκτες που μπορούν να
βοηθήσουν να ανέβει το ποσό σχεδόν στο διπλάσιο.

Τη στιγμή που οι Μπλαουγκράνα είναι μία... υπογραφή μακριά από τον Αλέξις Σάντσες της Ουντινέζε, η περίπτωση του Σεσκ Φάμπρεγας παραμένει ανοικτή και σίγουρα χρειάζεται πολύ μετρητό για να ολοκληρωθεί. Οι διαπραγματεύσεις με την Αρσεναλ θα είναι σκληρές, όμως είναι στο χέρι της Μπαρτσελόνα να κλείσει με τον τρόπο που θέλει την υπόθεση. Σε κάθε περίπτωση, τα δημοσιεύματα θέλουν τους πρωταθλητές Ευρώπης και Ισπανίας να έχουν αρκετούς παίκτες προς πώληση, με στόχο να μπουν στα ταμεία ακόμα 40 εκατ. ευρώ!

Ανάμεσα σε αυτούς, είναι οι Μπόγιαν και Τιάγκο Αλκάνταρα, δύο παίκτες που στην Μπαρτσελόνα γνωρίζουν καλά την αξία τους και θέλουν να εισπράξουν δυνατά ποσά από τις πωλήσεις τους. Ο γιός του Μαζίνιο έχει ήδη αρκετούς μνηστήρες στην αγορά και οι Καταλανοί γράφουν ότι η τιμή του έχει εκτοξευθεί ήδη στα 9 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, στην Αγγλία έχει γραφτεί ότι ο Τιάγκο μπορεί να παίξει τον ρόλο έμψυχου ανταλλάγματος στην μεταγραφή του Σεσκ Φάμπρεγας.

Την ίδια στιγμή, στον Μπόγιαν φαίνεται να αρέσει η Αγγλία, ενώ η Αρσεναλ παρακολουθεί την περίπτωσή του εδώ και αρκετό καιρό και είναι πιθανό να πωληθεί για περίπου 12 εκατ. ευρώ. Ο ίδιος ο Κρκις θέλει να συνεχίσει να παλεύει για θέση βασικού στο «Καμπ Νόου», όμως η οικονομική κατάσταση στο κλαμπ μάλλον θα επισπεύσει την παραχώρησή του. Μετά τους δύο πρώτους σε αξία, τρίτος στην transfer list μπαίνει ο Χεφρέν, τον οποίο θέλει η Λίβερπουλ και μπορεί να υπάρξει πρόταση κοντά στα 7 εκατ. ευρώ.

Εκτός των τριών (φωτογραφία), πόροι υπάρχουν και από άλλο μέτωπο. Η ομάδα B των Μπλαουγκράνα, τα πήγε εξαιρετικά στο πρωτάθλημα της Segunda Division, τερματίζοντας στην 3η θέση και όπως είναι λογικό, έχει δημιουργηθεί ενδιαφέρον για πολλούς ποδοσφαιριστές. Ο Γιόναθαν Σοριάνο ήταν ο πρώτος σκόρερ της δεύτερης κατηγορίας με 32 (!) γκολ και έχει πολλές προτάσεις, ενώ οι Οριόλ Ρομέου και Γιόναθαν Ντος Σάντος, βρίσκονται στην ατζέντα συλλόγων της Primera.

Επίσης η Μπαρτσελόνα έχει να εισπράξει 1,8 εκατ. ευρώ από την Σπόρτινγκ Χιχόν, η οποία θα ενεργοποιήσει την οψιόν για αγορά του Μποτία, τον οποίο είχε φέτος δανεικό, ενώ ήδη έχουν προστεθεί στο μπάτζετ τα 3,5 εκατ. της Σεβίλλης για την απόκτηση του Μάρτιν Κάσερες.
Keywords
Τυχαία Θέματα