Τετ α τετ και με τον Μίσελ στον Αρη

Πέρα από το περιεχόμενο των προπονήσεων όπου ο Σάκης Τσιώλης έχει δώσει βαρύτητα στο κομμάτι της τακτικής, τρέχει και η διαδικασία των συζητήσεων (επί του προσωπικού) με τους παίκτες. Και για την ακρίβεια με αυτούς που έχουν ηγετικό ρόλο (στα χαρτιά), αλλά στο γήπεδο δεν το αποδεικνύουν. Ως εκ τούτου, μετά τον Νέρι Καστίγιο και τον Ντάρσι Νέτο, έγινε συζήτηση και με τον Μίσελ ούτως ώστε να εξεταστεί τι φταίει και ο Βραζιλιάνος δεν θυμίζει τον περσινό καλό και σταθερό παίκτη.

Ασφαλώς, δεν πρόκειται για προσωποποίηση της μέχρι στιγμής κακής πορείας του Αρη,

αλλά είναι σαφές ότι συγκεκριμένα πρόσωπα που έμειναν στην ομάδα με απώτερο σκοπό να έχουν ρόλο πρωταγωνιστών, μέχρι στιγμής δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις. Ο Νέρι Καστίγιο είναι ένας από δαύτους, όπως εξάλλου και ο Ντάρσι Νέτο, αλλά και ο Μίσελ. Ο Βραζιλιάνος μίλησε με τους ανθρώπους της ομάδας οι οποίοι ουσιαστικά προσπάθησαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις ώστε να βελτιωθεί η ψυχολογία του, τονίζοντάς του παράλληλα ότι είναι αναγκαίο να ανεβεί αρκετά επίπεδα και η απόδοσή του.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Τσιώλης ασχολείται κυρίως με την τακτική της ομάδας, αλλά και την ουσιαστική ενσωμάτωση των νέων παικτών στην ομάδα. Απαντες εξάλλου θα χρειαστούν στον εκτός έδρας αγώνα με τον Εργοτέλη όπου οι Καστίγιο, Σολτάνι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Ο προπονητής του Αρη προσανατολίζεται εξάλλου στη σκέψη να χρησιμοποιήσει τους Σανκαρέ, Ούμπιντες και Ακόστα στο βασικό σχήμα.

Στο μεταξύ, ο Νέρι Καστίγιο θα βρεθεί στη διάθεση του προπονητή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Μεξικάνος ποδοσφαιριστής τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής που σημαίνει ότι δεν θα ταξιδέψει στον αγώνα της Κρήτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα