Τεννές: Εκανα το όνειρο πραγματικότητα

Ο Μπάμπης Τεννές συμπληρώνει 300 ματς στους πάγκους της Α` Εθνικής, στην αναμέτρηση του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ το Σάββατο (26/11) και δεν έκρυψε πως νιώθει περήφανος γι` αυτό του το επίτευγμα.

"Είναι πολύ δύσκολο. Ήταν ένα όνειρο ζωής για μένα. Μου φαινόταν ένα άπιαστο νούμερο. Έλεγα ότι υπήρχε ποτέ εγώ να φτάσω εκεί; Μιλάμε για τις συμμετοχές στην Α’ Εθνική. Ήμουν ένα άτομο που δεν είχα το μεγάλο ποδοσφαιρικό όνομα. Κάποιος ποδοσφαιριστής διεθνής μπορεί να αναλάβει άνετα την ομάδα της καρδιάς του. Ευτυχώς όλα

πήγαν καλά. Κατάφερα να φτάσω εκεί που λίγοι συνάδερφοί μου τα έχουμε καταφέρει", τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra ο έλληνας τεχνικός και αναφέρθηκε στο κλίμα που υπάρχει από τις ομάδας, απέναντι στους έλληνες προπονητές:

"Η πίστωση χρόνου στον ξένο προπονητή είναι μεγαλύτερη από τον Έλληνα. Ίσως να είμαι τυχερός. Είμαι χαρούμενος που το έχω καταφέρει με 11 διαφορετικές ομάδες. Είμαι χαρούμενος που το γιορτάζω στον Παναιτωλικό, εδώ που έχω περάσει απίστευτα πράγματα".

Για το αν ένιωσε κάπου πικρία σε κάποια από τις ομάδες στις οποίες εργάστηκε, απάντησε: "Στην θητεία μου στον ’ρη. Ήταν μια μεγάλη ομάδα και είχα πάει με όνειρα και φιλοδοξία, καθώς αν τα καταφέρεις εκεί, τότε σου ανοίγεται η πόρτα για τις μεγάλες ομάδες. Δεν πήγαν τα πράγματα όπως υπολογίζαμε και γύρισα να παλεύω με μικρομεσαίες ομάδες"

Keywords
Τυχαία Θέματα