Στους "16" με το κεφάλι του Βύντρα

Ο Παναθηναϊκός παίζοντας όσο χρειαζόταν νίκησε με 1-0 τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο και πήρε την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος. Το γκολ για τους πράσινους, που φόραγαν μαύρες εμφανίσεις και έπαιξαν με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους, πέτυχε ο αρχηγός τους Λουκάς Βύντρα. Εξαιρετικός ο Καρνέζης, καλή εμφάνιση

από τον Μαυρία, κινητικός ο Ρούντολφ από το Τριφύλλι, ενώ από τον Αργοτικό ξεχώρισε ο... δαιμόνιος Παμπόε, που δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ των πρασίνων.

Αλλος... Παναθηναϊκός
Με 9 νέα πρόσωπα, σε σχέση με το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης παρατάχθηκε ο Παναθηναϊκός στον Εύοσμο, αφού μοναδικοί παίκτες που είχαν ξεκινήσει βασικοί το Σάββατο ήταν οι Καντέ και Ζεκά. Ο Καρνέζης ήταν κάτω από τα γκολπόστ, με τους Βύντρα, Καντέ, Μπιέρσμιρ, Ιωαννίδη στην άμυνα, τους Βιτόλο, Καραγκούνη αμυντικά χαφ, τον Ζεκά αριστέρα, τον Μαυρία δεξιά και τον Ρούντολφ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Πετρόπουλο.

Τραυματίστηκε ο Καραγκούνης
Ο Καραγκούνης μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα του Παμπόε αντικαταστάθηκε γρήγορα από τον Ζοσέ Γκόμες, αφού δεν μπορούσε να συνεχίσει και στην θέση του στον χώρο του κέντρου πέρασε ο νεαρός Λαγός.

Ανοιξε το σκορ ο Βύντρα
Με την συμπλήρωση είκοσι λεπτών αγώνα, οι πράσινοι κέρδισαν δύο σερί κόρνερ και στο δεύτερο απ' αυτά άνοιξαν το σκορ. Ο Μαυρίας το εκτέλεσε, ο Μπιέρσμιρ πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Βύντρα που προωθήθηκε στο δεύτερο δοκάρι με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1 για τον Παναθηναϊκό.

Ο Καρνέζης σταμάτησε δύο φορές τον Παμπόε
Μετά το γκολ το Τριφύλλι έριξε την απόδοσή του, ενώ ο Αγροτικός άρχισε να γίνεται απειλητικός και δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις για τα καρέ του Καρνέζη με τον... δαιμόνιο Παμπόε. Κυριότερες φάσεις ήταν στο 28', όταν από κάθετη του Πετρίσεβιτς, ο Παμπόε βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, όμως ο Καρνέζης βγήκε έγκαιρα και απέκρουσε το πλασέ του επιθετικού του Αγροτικού. Δέκα λεπτά αργότερα και πάλι ο Παμπόε, πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο τον Ιωαννίδη έκανε και το δυνατό σουτ από πλάγια θέση, όμως ο Καρνέζης εκ νέου απέκρουσε.

Ξύπνησε στο τελευταίο πεντάλεπτο
Ο Παναθηναϊκός έγινε και πάλι απειλητικός στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου. Στο 41', ο Μαυρίας έκλεψε από τον Βοσκόπουλο, μπήκε στην περιοχή του Αστέρα και έκανε το πλασέ, αλλά ο Γιακουμής απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ζεκά έβγαλε όμορφα στον Ρούντολφ που έκανε κάτι σαν... σέντρα-σουτ ο Μαυρίας έβαλε την προβολή, αλλά δεν πρόλαβε την μπάλα και χτύπησε και λίγο ο ίδιος στο δοκάρι!

Κοιμηθήκαμε... στο δεύτερο μέρος
Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός του αγώνα και απουσίασαν οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Παναθηναϊκός απλώς κυκλοφορούσε την μπάλα δίχως να απειλεί ιδιαίτερα, ο Αγροτικός είχε διάθεση για να πετύχει κάποιο γκολ, πλην, όμως δεν μπορούσε κι έτσι το παιχνίδι κύλησε αργά και βασανιστικά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης του διαιτητή Δελφάκη.

Διαιτητής: Δελφάκης
Κίτρινες: Σαμουηλίδης, Παμπόε, Α

Keywords
Τυχαία Θέματα