Στην πολωνική Ρεζόβια θα αγωνίζεται την νέα σεζόν ο Μάρκο Μπόγιτς

Παρελθόν στην όποια φημολογία αναπτύχθηκε γύρω από το όνομά του έδωσε ο Μάρκο Μπόγιτς, ο οποίος την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο πολωνικό πρωτάθλημα και την Ρεζόβια. Οπως δήλωσε ο μαυροβούνιος ακραίος του ΠΑΟΚ είχε δεχτεί προτάσεις τόσο από την Πολωνία, όσο και από την Τουρκία, προτιμώντας ωστόσο την πρώτη, λόγω του υψηλότερου πρωταθλήματος. Μετά τις φετινές εμφανίσεις ο 23χρονος παίκτης ανέβασε τις μετοχές του και είχε προκαλέσει
το ενδιαφέρον τόσο ξένων συλλόγων, όσο και του Ολυμπιακού. Τα σίγουρα λεφτά όμως του πολωνικού πρωταθλήματος, καθώς και το γεγονός ότι το βόλεϊ στη χώρα είναι το υπ` αριθμόν ένα σπορ, οδήγησαν τον Μπόγιτς στην απόφαση αυτή.Αναλυτικά οι δηλώσεις του σε ΜΜΕ του Μαυροβούνιου:
"Το πολωνικό πρωτάθλημα είναι πολύ καλύτερο από το τουρκικό, έτσι δεν είχα καμία αμφιβολία για την απόφασή μου. Η Ρεζόβια την περασμένη σεζόν πήρε την τρίτη θέση και μπορεί να παίξει στο CEV Cup. Είναι ένα κλαμπ με μεγάλες φιλοδοξίες, νομίζω ότι έκανα την σωστή επιλογή".Ακόμη πρόσθεσε ότι: "Επέλεξα μια καλή ομάδα που παίζει σε ένα ισχυρό πρωτάθλημα, το οποίο μου αρέσει. Στην Πολωνία το βόλεϊ είναι το νούμερο ένα άθλημα".
Keywords
Τυχαία Θέματα