Στέλνουν και Καζίμ στο Λιμάνι

Μεταγραφικός πυρετός στις... καθυστερήσεις για τον Ολυμπιακό, αφού παράλληλα με την κίνηση για τον Αλεξάντερ Χλεμπ φαίνεται πως προσπαθεί να αποκτήσει και για τον 26χρονο ακραίο μεσοεπιθετικό Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς της Γαλατασαράι.

Στο Ολυμπιακό τόνιζαν την Κυριακή (29/1) πως "μεταγραφές τέλος", αλλά τη Δευτέρα (30/1) εξάντλησαν τις όποιες

πιθανότητες είχαν για την ενίσχυση, έχοντας αποβάλλει και την πίεση της προσμονής από τον κόσμο.

Πιέζονται βέβαια από τον χρόνο, αφού οι μεταγραφές ολοκληρώνονται σε λίγες ώρες και θα πρέπει να βιαστούν αν θέλουν να ολοκληρώσουν κάποια ή κάποιες κινήσεις.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η διοίκηση του Ολυμπιακού βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Χλεμπ, χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρο αν μένει ελεύθερος ή όχι από την Μπαρτσελόνα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως με τον παίκτη τα έχει βρει η ομάδα του Πειραιά, ωστόσο θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και η κατάστασή του λευκορώσου.

Την ίδια ώρα, ο τουρκικός Τύπος γράφει για συμφωνία των ερυθρολεύκων με την Γαλατασαράι για τον Καζίμ-Ρίτσαρντς, που αγωνίζεται ως ακραίος μεσοεπιθετικός.

Οι σχέσεις των δύο ομάδων από τη μεταγραφή του Αλμπερτ Ριέρα είναι καλές και σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Lig TV ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τη Γαλατασαράι για τον εξάμηνο δανεισμό με οψιόν του πολιτογραφημένου Τούρκου μεσοεπιθετικού έναντι 900.000 ευρώ.

Για την ώρα το μόνο, που μπορούμε να πάρουμε ως δεδομένο είναι πως ο Ολυμπιακός κινείται την ύστατη στιγμή για δύο παίκτες και την Τρίτη θα φανεί στην πράξη αν θα προλάβει να ολοκληρώσει κάποια ή και τις δύο κινήσεις.

Υπάρχει βέβαια και ένα επιπλέον στοιχείο, που πρέπει να συνυπολογίσουμε για την ολοκλήρωση των μεταγραφών. Ο Ολυμπιακός δεν έχει θέση ξένου κενή στο ρόστερ του και θα πρέπει να αποδεσμεύσει κάποιον. Το όνομα του Βιθέντε Μόνχε ως υποψηφίου παίζει πολύ δυνατά.

Ο Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς, που είναι γεννημένος στην Αγγλία, είναι 26 ετών., ενώ έχει τουρκικές και κυπριακές ρίζες. Αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα της Τουρκίας και παίζει στη Γαλατασαράι από τον Ιανουάριο του 2011, όταν και πήρε μεταγραφή από τη Φενέρμπαχτσε ως ελεύθερος.

Στην Αγγλία, αγωνίστηκε κατά σειρά στις Μπέρι, Μπράιτον και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (από εκεί πήγε Φενέρ και μετά Γαλατά, με ενδιάμεσο σταθμό ένα εξάμηνο στην Τουλούζ), ενώ έχει περάσει από την Ακαδημία των Ίντεργουντ, Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς, ’ρσεναλ και Μπέρι.

Το βιογραφικό του Καζίμ (χρονιές-συμμετοχές-γκολ)
2004-05: Μπέρι 20 (3)
2005-06: Μπράιτον 33 (6)
2006-07: Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 27 (1)
2007-10: Φενέρμπαχτσε 66 (5)
2010-11: Τουλούζ -δανεικός- 11 (1)
2011-12: Γαλατασαράι 29 (5)

Keywords
Τυχαία Θέματα