Σκόκο: Μετά τον Ιούνιο, βλέπουμε

Την έκρηξη που έγινε έξω από το σπίτι του σχολίασε σε ΜΜΕ της Αργεντινής, ο Νάτσο Σκόκο. Ο άσος της ΑΕΚ εμφανίστηκε ενοχλημένος από το περιστατικό, ωστόσο, τόνισε πως θα προτιμούσε να μην πάρει μεγαλύτερη έκταση. Οσο για το μέλλον του στην Ενωση, σχολίασε πως δεν γνωρίζει αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε αυτήν και μετά το καλοκαίρι.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Zapping Sport" ο Σκόκο σχολίασε συγκεκριμένα: "Εγώ και η οικογένειά μου είμαστε καλά. Ήταν κάτι άσχημο, δυσάρεστο, αλλά δεν ήταν σημαντική υπόθεση.  Ήμασταν στο κρεβάτι και ακούσαμε τις εκρήξεις. Είδα μπροστά από το σπίτι πως είχαν πετάξει μία μολότοφ. Η φωτιά σβήστηκε και δεν έγινε κάτι περισσότερο". 
Επισήμανε επίσης πως η ήττα σε ένα παιχνίδι δεν μπορεί να φέρνει τέτοιες αντιδράσεις: "Ήταν μια άσχημη ήττα σε ένα ντέρμπι, που δεν άρεσε ούτε σε εμάς,ούτε στον κόσμο, αλλά ούτε και σε μας. Αυτό που έγινε, ξεπερνά τα όρια. Παραβίασαν την προσωπική μου ζωή. Ανησύχησαν εμένα και στην οικογένειά μου".Αναφορικά με το μέλλον του στην Ενωση, ο αργεντινός δήλωσε: "Θα μείνω μέχρι τον Ιούνιο. Μετά θα δούμε".
Keywords
Τυχαία Θέματα