Σένα: Είμαστε σε επαφή με την Williams

Εχοντας χάσει τη θέση του στην Lotus Renault, ο Μπρούνο Σένα αποκάλυψε την ύπαρξη συζητήσεων με την Williams για να βρεθεί μαζί της στο grid του 2012.

"Είμαστε σε επαφή μαζί τους, όπως και με μερικές ακόμα ομάδες", τόνισε ο βραζιλιάνος πιλότος όταν ρωτήθηκε σχετικά από την ιστοσελίδα gpupdate.net.

"Ασφαλώς προσπαθώ σκληρά για να βρω

την καλύτερη δυνατή λύση, όμως μέχρι τώρα τίποτα δεν είναι βέβαιο. Υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει, οπότε ελπίζω να βρω μια καλή θέση".

Ο 28χρονος πρόσθεσε ότι σε περίπτωση που δεν καταφέρει να εξασφαλίσει κάποια αγωνιστική θέση για του χρόνου, τότε θα αναζητήσει έναν ρόλο δοκιμαστή, όπως έκανε με την Lotus Renault στο ξεκίνημα της περασμένης σεζόν.

"Είμαι σίγουρος ότι θα δεχτώ προτάσεις, όμως πρέπει να είναι η κατάλληλη για να πω ναι. Αν δεν περιλαμβάνει οδήγηση στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής, τότε δεν έχει νόημα να το κάνω. Αλλά ας ελπίσουμε να μην φτάσουν εκεί τα πράγματα και να βρω ένα αξιοπρεπές μονοθέσιο για να τρέχω στους αγώνες".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώτος στόχος της Williams για την κενή θέση πλάι στον Πάστορ Μαλντονάντο, είναι ο Αντριαν Σούτιλ, ο οποίος δεν ανανέωσε με την Force India.

Keywords
Τυχαία Θέματα