Εκπροσωπεί τον Νοτιά ο Αδαμίδης

09:16 24/12/2011 - Πηγή: AEK365

Την προσεχή Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ και καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, εντείνονταν οι φήμες πως αυτή θα πάει προς αναβολή. Το γεγονός πως ο Νίκος Νοτιάς δεν θα ερχόταν στην Ελλάδα για να παραστεί σε αυτή, σε συνδυασμό με το ότι δεν είχε εξουσιοδοτήσει κάποιον άλλον για να τον εκπροσωπήσει με το ποσοστό των μετοχών του, πιθανόν να έφερνε έλλειψη απαρτίας (το 66,6% των μετοχών

χρειάζεται να δώσει το «παρών») και η Γ.Σ. να μετατίθεται για τις 4 Γενάρη. Όπως, όμως, όλα δείχνουν και βάσει των όσων ισχυρίζονται από τη διοίκηση της ΑΕΚ, κάτι τέτοιο δεν θα χρειαστεί να συμβεί και η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Και αυτό διότι ο Νίκος Νοτιάς φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με τον Σταύρο Αδαμίδη και να του έχει διαμηνύσει πως αυτός θα είναι ο άνθρωπος που θα εξουσιοδοτηθεί για να εκπροσωπήσει το ποσοστό των μετοχών του. Ως εκ τούτου και με δεδομένο πως οι Supporters (έτερος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ) και η Ερασιτεχνική, θα δώσουν το «παρών», θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η απαρτία. Όσο για το θέμα του επενδυτή, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν από τη διοίκηση, δεν αναμένεται να υπάρξει κάποια σημαντική εξέλιξη σε αυτή τη Συνέλευση, καθώς ακόμα και ο Γιάννης Βλάχος δεν πρόκειται να είναι εκεί, αφού ο έλεγχος των στοιχείων θα βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα